-EXCLUSIEF- FVD-lijsttrekker Ralf Dekker: 'De keuze voor Schoof als premier levert FVD stemmen op'

Datum:
 • maandag 3 juni 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Al met al zijn we optimistisch en gaan we vol energie en enthousiasme door.


  Michael van der Galien 3-6-2024


  -EXCLUSIEF- FVD-lijsttrekker Ralf Dekker: 'De keuze voor Schoof als premier levert FVD stemmen op'

  Het gaat goed met FVD. Dat zegt FVD-lijsttrekker voor de Europese Parlementsverkiezingen van aanstaande donderdag (6 juni), Ralf Dekker, tegen de Dagelijkse Standaard. De campagne loopt gesmeerd, en hij hoort van steeds meer kiezers die twijfelden tussen PVV en FVD, maar die nu toch besluiten om voor FVD te gaan. Waarom? Mede vanwege Wilders' merkwaardige keuze voor het premierschap. Want NCTV-slang Dick Schoof, tja, daar zijn maar heel weinig FVD'ers én PVV'ers blij mee.

  Hè Ralf, de peiling van De Hond ziet er goed uit! Waarom denk jij dat FVD stijgt en op ruim twee Europese zetels staat als je het omrekent (en mogelijk zelfs naar twee gaat)?

  Het lijkt erop dat de mensen beginnen te zien dat FVD echt een fundamenteel andere visie heeft op de politiek en zich onderscheidt door -op termijn- te streven naar een uittreding uit de EU en euro. En zich richt op het Nederlands belang. Soevereiniteit terug naar Nederland. Het belang van de EU is niet het belang van Nederland. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de Pulsvisserij, waarbij de belangen van grote lidstaten zoals Frankrijk domineren boven die van de Nederlandse visserijsector.
  Ik zie op X en elders ook steeds meer mensen die zeggen: “ik neigde naar PVV maar ga toch voor FVD.” Dit vooral vanwege NCTV opperspion Schoof. Waarom moeten dat soort zwevers inderdaad voor FVD gaan?

  Het begint voor veel Nederlanders duidelijk te worden dat een anti-establishment-stem voor Wilders uiteindelijk gewoon een superkartelregering oplevert en niets wezenlijks verandert. Het Wilderseffect is een beetje uitgewerkt.
  Hoe belangrijk is het dat mensen echt gaat stemmen op 6 juni? We zien vaak dat heel veel mensen juist bij de Europese verkiezingen thuis blijven. Waarom moeten ze dat dit keer vooral NIET doen?

  Niet alleen levert een stem op FVD het enige echte oppositiegeluid op, een stem op FVD is ook nog eens dubbel zoveel waard als gewoonlijk omdat er veel minder mensen gaan stemmen. Een FVD stem telt dus dubbel, met jouw stem kunnen we dus echt een verschil maken en gaan scoren.

  Wat ga jij doen om FVD in Brussel een rol van formaat te laten spelen?
  In Brussel wil ik dat andere geluid duidelijk laten doorklinken -een beetje zoals Nigel Farage dat deed-, netwerken bouwen van gelijkgestemden en de Nederlanders regelmatig op de hoogte brengen over het wel en wee van Brussel en Straatsburg.

  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.

  Hoe gaat het met de campagne? Merk je de laatste dagen ook dat steun snel toeneemt, mogelijk mede vanwege Wilders’ merkwaardige keuze voor premier Schoof?

  We merken dat de Europese verkiezingen beginnen te leven. Mensen realiseren zich steeds meer dat de echte hoofdrichtingen voor Nederland niet bepaald worden in Nederland, maar in hogere kringen zoals Brussel en Straatsburg. Het is essentieel dat ons unieke geluid daar doordringt. Het wordt steeds voller op de plaatsen waar we komen. Ook onze social media campagne loopt als een trein.

  De keuze voor Schoof als premier heeft veel PVV-stemmers die verandering willen teleurgesteld. Die kiezen nu -terecht- voor FVD. Dat helpt in onze groei in de peilingen.

  Al met al zijn we optimistisch en gaan we vol energie en enthousiasme door. Dit wordt een positieve verrassing.


  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten