Mexicaanse overheid ontmaskert WHO-propaganda: ‘Menselijke vogelgriepdood’ leugens promoten Gates’ H5N1-vaccin

Datum:
 • zondag 9 juni 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Volgens Mexicaanse functionarissen is de bewering van de WHO echter niet alleen onjuist, maar ook gevaarlijk.


  9-6-2024


  Mexicaanse overheid ontmaskert WHO-propaganda: ‘Menselijke vogelgriepdood’ leugens promoten Gates’ H5N1-vaccin  De mainstream media berichtten enthousiast over de bewering van de Wereldgezondheidsorganisatie dat een man in Mexico het eerste menselijke slachtoffer van vogelgriep was na zijn dood eerder deze week.

  Volgens Mexicaanse functionarissen is de bewering van de WHO echter niet alleen onjuist, maar ook gevaarlijk. De zwaarlijvige man stierf in het ziekenhuis aan nierfalen – niet aan vogelgriep, bericht Thepeoplesvoice.

  Tijdens een persconferentie onthulde de Mexicaanse minister van Volksgezondheid Jorge Alcocer de propagandaclaim van de WHO dat de 59-jarige man stierf aan een nieuwe, zeer besmettelijke vogelgriepstam die kan worden voorkomen door het binnenkort verkrijgbare vaccin van Bill Gates te nemen.

  Helaas voor de globalistische elite die wanhopig het vogelgriepnarratief wil doordrukken, leed de Mexicaanse man aan talrijke comorbiditeiten en stierf hij nadat hij “voornamelijk nier- en ademhalingsproblemen” had opgelopen.

  Alcocer drong er bij het wereldwijde publiek op aan om kalm te blijven en de propaganda van de WHO te negeren.

  “Ik kan erop wijzen dat de verklaring van de Wereldgezondheidsorganisatie behoorlijk slecht is, omdat er gesproken wordt over een dodelijk geval [van vogelgriep], wat niet het geval was,” zei Alcocer.

  De gezondheidssecretaris voegde eraan toe dat, ondanks de bewering van de WHO, “er tot nu toe geen bewijs is van overdracht van mens op mens.”

  Bovendien bevestigde Alcocer dat er geen bewijs is dat iemand die in contact is geweest met de man vogelgriep heeft opgelopen.

  “Er is geen reden om het eten van kip en kipproducten te vermijden of je er zorgen over te maken,” concludeerde Alcocer.

  Na de eerste ronde van angstzaaierij hield de WHO een persconferentie waar ze nu ook ontkennen dat de man stierf door vogelgriep.

  “Het sterfgeval is een multifactoriële dood, niet een sterfgeval dat kan worden toegeschreven aan H5N2,” zei WHO-woordvoerder Christian Lindmeier.

  We kunnen ook concluderen dat het niet nodig is om je te laten vaccineren met het nieuwe vogelgriepvaccin van Bill Gates, ondanks de door de media gegenereerde paniek over de nieuwe ziekte.

  De mainstream media blijven echter hameren op het idee dat de van mens op mens overdraagbare vogelgriep is gearriveerd in een bangmakerijcampagne die bedoeld is om de massa te terroriseren zodat ze zich schikt.

  The People’s Voice waarschuwt al jaren dat als de leiders van de Covid-grieppandemie niet gestraft worden, ze dezelfde stunt opnieuw zullen uithalen.

  Nu lijkt het erop dat ze hun slag slaan.


  https://frontnieuws.backme.org/


  Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten