Paul Cliteur en Thierry Baudet FILEREN mediakartel vanwege Plasterk: 'Ze wassen hun handen in onschuld!'

Datum:
 • dinsdag 21 mei 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  ....het is juist de media  die deze 'insinuaties' de wereld hebben ingestuurd.


  DDS 21-5-2024  Paul Cliteur en Thierry Baudet FILEREN mediakartel vanwege Plasterk: 'Ze wassen hun handen in onschuld!'  Voormalig hoogleraar Paul Cliteur én FVD-partijleider Thierry Baudet zijn helemaal klaar met de hypocrisie én de vieze spelletjes van het mediakartel. Het valt ze namelijk op dat de mainstream media nu opeens 'klagen' dat een man als Ronald Plasterk totaal kapot gemaakt is vanwege allerlei 'insinuaties,' terwijl het juist de media zijn die deze 'insinuaties' de wereld hebben ingestuurd.

  Het Algemeen Dagblad komt vandaag met een artikel waarin gesteld wordt dat twee van Geert Wilders' intimi zijn "afgeserveerd" vanwege "integriteitskwesties." Dat vindt de krant eigenlijk best wel vervelend. Er is immers niets bewezen. Het lijkt potjandorie bijna wel op een heksenjacht! In ieder geval verstoort het de politiek heel erg.


  Cliteur reageert

  Ja, daar zit best wat in. Alleen is het wel een beetje merkwaardig dat het juist een krant als het AD is dat hier opeens heel erg van zegt te schrikken. Dat stelt hoogleraar Paul Cliteur op X. Het is immers duidelijk dat dit soort "verdachtmakingen" en heksenjachten steeds weer veroorzaakt worden door... wait for it... het AD en soortgelijke ranzige media.
  "Leuk hoe het AD ons wil doen geloven dat het 'afserveren' een soort proces is waarin de MSM (mainstream media) geen enkele rol spelen," becommentarieert Cliteur dan ook terecht.


  Baudet: handen wassen

  Thierry Baudet denkt daar net zo over. "Haha, inderdaad," reageert de FVD-leider op Cliteurs tweet. "De media zien zichzelf - heel merkwaardig is dat - als volkomen vrij van aandeel in de situaties die ze nota bene zélf creëren, opblazen, groot maken en doordrammen. Ze wassen hun handen altijd in onschuld."

  Haha, inderdaad. De media zien zichzelf - heel merkwaardig is dat - als volkomen vrij van aandeel in de situaties die ze nota bene zélf creëren, opblazen, groot maken en doordrammen. Ze wassen hun handen altijd in onschuld. Onwijs irritant is dat.

  Paul Cliteur
  Paul Cliteur
  @paulcliteur

  "Het afgelopen half jaar zijn twee van zijn intimi afgeserveerd omdat ze in opspraak kwamen door integriteitskwesties." Leuk hoe het AD ons wil doen geloven dat het "afserveren" een soort proces is waarin de MSM geen enkele rol spelen. ad.nl/politiek/welke…

  293
  Reply
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!

  De hypocrisie is inderdaad indrukwekkend. De mainstream media laten zich steeds weer lenen om bepaalde politici uit te schakelen. Dat gebeurt op verzoek van en in samenwerking met bepaalde partijen. Zoals in dit geval was het natuurlijk een actie van de media met NSC en VVD.

  Vervolgens wordt zo'n man als Plasterk gedwongen zich terug te trekken, en wat doen de media die zijn reputatie vernietigd hebben? Die huilen opeens krokodillentranen. Want jongens, wat is de politiek toch een vies spel.
  Bizar.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  De ambtenaren van de NPO zorgen goed voor zichzelf, de burgers moeten toch wel betalen of ze willen of niet.
  Overigens merkwaardig dat we in Nederland overwoekerd worden door het ambtenaren apparaat. Zeker als je daarin meeneemt dat 90% van alle wetten door de EU uitgevaardigd worden en als het de EU niet is dan is het wel de WHO, WEF of NAVO. Verwacht mag dan worden dat het aantal ambtenaren in Nederland minimaal gehalveerd kan worden, integendeel, het apparaat breidt jaarlijks uit op kosten van de burgers.

  Een reactie posten