-Frits Bosch- Immigratiestop moet koste wat kost er komen. Rutte en EU krijgen de schuld

Datum:
 • dinsdag 21 mei 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Gaat het lukken om massa immigratie drastisch af te remmen? Dat is de grootste kwestie waarvoor het komend kabinet zich gesteld ziet.


  Frits Bosch   21-5-2024

  We zien van een kilometer ver aankomen dat de EU dwars gaat liggen: “Nederland heeft ingestemd met de nieuwe afspraken voor asiel en migratie en Nederland zit daar dus aan vast. Voor Nederland geldt geen opt-out, zoals voor Denemarken die de afspraken niet heeft ondertekend. Voor hen geldt dus wel een uitzonderingspositie” vertelt een EU woordvoerder op een vraag van een journalist.

  Nederland zou dus moeten aansturen op een verdragswijziging en de vraag is of dat lukt, beseft ook Geert Wilders. NSC hoopt dat de asiel en migratie afspraken wel werken waar PVV daar een hard hoofd in heeft.
  We doen het liever niet maar het moet wel: we geven de Zwarte Piet aan Mark Rutte dat hij ons met huid en haar aan de EU verkocht heeft in afspraken waarvan bekend is dat ze niet werken. De tweede Zwarte Piet gaat naar de EU die ons nationaal beleid (alweer) in de willen rijdt. A

  ls de EU daar werk van gaat maken, dan moeten we daadwerkelijk onze knopen gaan tellen of we nog wel bij deze club willen blijven. De derde Zwarte Piet gaat naar onze D66 rechters die ons juridisch in het pak willen naaien volgens de verdragen waar we allang uit hadden gemoeten.

  Hoe toch de tsunami stuiten? Mijn oplossing is:
  1. Luid en duidelijk mondiaal laten weten dat wij een complete immigratiestop hebben.
  2. Grenscontroles
  3. Uitzetten versneld doorvoeren
  4. Geen ‘bed bad brood’

  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!

  Veertien EU landen wensen een strenger immigratie beleid conform Nederland. Italië heeft een omstreden afspraak met Albanië gemaakt en Engeland met Rwanda. Het water staat de landen aan de lippen. Dat dit bij ons het geval is hebben we te danken aan Frans Timmermans, toen nog EU Immigratiepaus en diversiteit adept en aan Mark Rutte van zijn Calvinistische compassie. Er moet hoe dan ook een immigratie stop komen. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan.

  Als dit niet lukt dan kan dit nieuwe kabinet opgedoekt worden. Hoop, lef, trots’. Laat de zin weer schijnen. Overigens ben ik van mening dat Geert Wilders premier moet worden.

  Frits Bosch is econoom en socioloog. Hij is tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”. Zijn meest recente boek is Kafkaistan


  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten