Explosief rapport onthult rol van de CIA bij het maken van COVID-vaccins

Datum:
 • maandag 27 mei 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Er wordt weer een ‘complottheorie’ werkelijkheid.


  27-5-2024


  Het Covid-vaccin van Moderna werd vervaardigd door een overheidscontractant met nauwe banden met de CIA, FDA en Bill & Melinda Gates Foundation, volgens een bombshell-rapport, schrijft Jamie White.

  Moderna huurde in 2021 een zogenaamd nieuw farmaceutisch productiebedrijf genaamd National Resilience ( Resilience ) in en gaf het de opdracht om al hun Covid-19-mRNA-vaccins te maken.

  Het bedrijf heeft blijkbaar verschillende namen, waaronder Nanotherapeutics, Nanosphere Inc, Ology Bioservices en Government Resilience Services, zo meldde de onafhankelijke journalist Destiny Rezendes vorig jaar voor het eerst.

  Investeerders in Resilience waren onder meer Google, Lux Capital, Magnetic Ventures en 8VC, en de COO van het bedrijf diende ook als senior adviseur van Pfizer, volgens databasewebsite Crunchbase.


  Rezendes onthulde dat tot de bestuursleden en investeerders die verbonden zijn met deze bedrijven onder meer leden van de Council on Foreign Relations, een bestuurslid van de Bill & Melinda Gates Foundation, CIA-filialen, Merrill Lynch en de Rockefeller University behoren.

  Bovendien was voormalig FDA-commissaris Scott Gottlieb bestuurslid van Resilience.

  “Ook Nanosphere and Nanotherapeutics, oftewel Resilience, heeft talloze contracten met de overheid over biologische oorlogsvoering en genspecifieke sensoren die door het Ministerie van Defensie worden gezocht,” merkte Rezendes op.


  Als antwoord op @dezzie_rezzie
  9/10 🧵 Also, Nanosphere and Nanotherapeutics AKA Resilience has countless contracts with the government concerning Biological Warfare, and gene specific sensors wanted by the DoD.

  Om het nog erger te maken, werd Resilience zelfs door het World Economic Forum gevraagd om het Davos-panel over cyberbeveiliging te leiden.

  “Een biofarmaceutisch bedrijf dat zich bezighoudt met cybersecurity? Oké, ga die Moderna Booster halen! – als je durft”, postte Rezendes.

  In 2022 gaf journalist Whitney Webb meer details over de banden van Resilience met de CIA, waarbij zij opmerkte dat het idee om Resilience te starten afkomstig was van Luciana Borio, de oprichter van In-Q-Tel – het durfkapitaalbedrijf van de CIA.

  Volgens  verschillende klokkenluiders van het agentschap heeft de CIA met name haar eigen COVID-19-oorsprongsteam omgekocht om de laboratoriumlektheorie te verwerpen. (*


  (* – Covid was de griep en de griep komt niet uit een Chinees Lab. Dodelijk vermoeiend al die vervelende Yanks die maar anti-Chinese propaganda blijven produceren.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Bij bijna alles wat mis gaat wereldwijd is de CIA betrokken. Het is een criminele organisatie die wordt geleid door de superrijken, waaronder Bill Gates die allang veroordeeld wegens moord had moeten worden.

  Een reactie posten