315 Rusland Dagboek. #1 Kaliningrad. Ab Gietelink

Datum:
 • zondag 26 mei 2024
 • in
 • Categorie:
 • Van mijn 18-daagse reis naar Rusland, hield ik een dagboek bij van waaruit ik U de komende weken in 5 delen verslag zal doen.  26-5-2024  315 Rusland Dagboek. #1 Kaliningrad. Ab Gietelink

  Van mijn 18-daagse reis naar Rusland, hield ik een dagboek bij van waaruit ik U de komende weken in 5 delen verslag zal doen. Het is opgebouwd aan de hand van de bezochte steden en hun cultuurhistorische betekenis. 1. Kaliningrad 2. Sankt Petersburg 3. Moskou 4. Vladimir & Suzdal 5. Tallinn in Estland.
  Ik maakte daarnaast 4 grote interviews, waaronder 1 met de nieuwe Russische ambassadeur in Nederland en een kort essay onder de titel: Wie is Poetin? Tenslotte maakte ik een programma met herinneringen over mijn diverse reizen naar Rusland en Oekraïne. Naast commentaren in diverse alternatieve media zal ik het materiaal op Alternatief.TV publiceren. XXX Voor Ruslandreizigers is niet de Russische overheid het probleem, maar de Westerse sanctiemaatregelen. De sancties maken het onmogelijk direct naar Rusland te vliegen. Men kan via Istanbul vliegen en er zijn een paar landsgrenzen tussen Europa en de Russische federatie open. Mijn vriendin en ik reisden heen met de bus vanuit Gdansk in Polen naar Kaliningrad en terug vanuit Sankt Petersburg naar Tallinn in Estland. Als gevolg van de sancties is Rusland losgekoppeld van het internationaal betaalsysteem Swift, waardoor er geen direct bankverkeer mogelijk is. Gevolg daarvan is dat de reiziger al zijn geld in bankbiljetten moet meenemen om die over de grens in Roebel te wisselen. XXX Website: https://alternatief.tv Telegram: https://t.me/AlternatiefTV Donaties: https://alternatief.tv/donaties/ XXX Bestel mijn nieuwe boek TUNNELVISIES. Hoe realiseren we vrede in Oekraïne? Uw donaties zijn cruciaal voor de voortgang van dit kanaal. Zie https://www.alternatief.TV. Hartelijk dank. XXX

  Ab Gietelink & Alternatief

  0 reacties :

  Een reactie posten