#1586: Kunnen Nederlandse studenten nog concurreren met China of India? | Sezgin Cihangir

Datum:
 • vrijdag 17 mei 2024
 • in
 • Categorie:
 •  Ad Verbrugge in gesprek met Sezgin Cihangir van het Nederlands Mathematisch Instituut over de stand van het rekenonderwijs in Nederland.


  17-5-2024


  Op 22 mei wordt er een bijeenkomst over het rekenonderwijs door het NMI. Meld je hier aan: https://www.mathematischinstituut.nl/... Kom op 28 juni naar De Nacht van De Nieuwe Wereld. Bestel je kaarten hier: https://dnw.eventgoose.com/ - Een eerder gesprek met Sezgin Cihangir:    • #432: 'Rekenonderwijs kinderen kan en...   - Een eerder gesprek over het rekenonderwijs met Peter Langerak:    • #1540: "Het rekenonderwijs is één gro...   - Het rapport van de onderwijsinspectie: https://www.onderwijsinspectie.nl/doc... - Beter Onderwijs Nederland: https://www.beteronderwijsnederland.nl/ - Over de lesmethode 'Wetenswaardig': https://www.mathematischinstituut.nl/... -- Steun De Nieuwe Wereld. Word patroon op https://petjeaf.com/denieuwewereld of doneer op NL61 RABO 0357 5828 61 t.n.v. Stichting De Nieuwe Wereld. Alvast bedankt. -- De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief van filosoof Ad Verbrugge in samenwerking met anchors Jelle van Baardewijk en Marlies Dekkers. De Nieuwe Wereld TV wordt gemaakt in samenwerking met de Filosofische School Nederland. Onze website: https://denieuwewereld.tv/ DNW heeft ook een Substack. Meld je hier aan: https://denieuwewereld.substack.com/

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het enige wat Nederlandse studenten nog leren is Woke en over het niet bestaande Klimaat drama en niet te vergeten demonstreren met hun Hamas vriendjes.

  Een reactie posten