Ware aard van GL/PvdA-leden komt bovendrijven tijdens congres: "Jodenhaat verpakt in anti-zionisme!"

Datum:
 • dinsdag 23 april 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Ware aard van GL/PvdA-leden komt bovendrijven tijdens congres.....


  22-4-2024 DDS


  Ware aard van GL/PvdA-leden komt bovendrijven tijdens congres: "Jodenhaat verpakt in anti-zionisme!"

  Het hele GL/PvdA-congres was weer een waar feestje vol met idioten, absurde ideeën, bedreigingen en hoe kan het ook anders: Jodenhaat! Jawel, onder de leden van deze partijen zitten een aantal behoorlijk extreme types die tijdens zo'n ledencongres altijd weer boven komen drijven.
  Schijnbaar mochten verschillende leden 30 seconden lang leeglopen op het podium om hun ideeën te spuien. Een verdwaalde GGZ-patiënt begon over een of ander vaag Zionistisch complot. De presentatrice had er ook weinig trek in en kapte het betoog af. Dat dan weer wel, zelfs bij GL/PvdA lijken ze érgens toch een grens te hebben.
  BBB-leidster Caroline van der Plas heeft ook gereageerd en schrijft op X/Twitter: “Jodenhaat verpakt in 'anti-zionisme'. Hoop dat deze gast er met kop en kont is uitgegooid. En verplicht bezoek brengen aan Auschwitz om daar te zien waar #Jodenhaat toe heeft geleid. Op eigen kosten natuurlijk. Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd deze te herhalen.”
  Al die politici die de bek vol hebben over partijen als PVV en FvD zouden eens net zoveel energie moeten steken om te kijken wat voor gespuis er allemaal in hun eigen partij ronddartelt in plaats van zich zo druk te maken om de 'extreem rechtse partijen' die zogenaamd een gevaar vormen voor de democratie. Gek genoeg heb je dit op een FVD-ledencongres of een PVV-bijeenkomst niet, dit soort extreme teksten.
  Ze zouden er goed aan doen om standaard ieder weekend een GL/PvdA-congres te houden en live uit te zenden op nationale tv. Liefst primetime, zodat héél Nederland kan zien wat voor gevaarlijke idioten er rondlopen.
  Wilders maakte eerder al de vergelijking met de hetze tegen Pim Fortuyn, zo'n ruim 25 jaar geleden. Die parallellen volgen we volledig, Timmermans ontpopt zich als een ware Melkert de traditie van deze club ellende in ere lijkt te houden. Het is dan ook niet zo gek dat Wilders aangifte doet, en zijn volgers oproept hetzelfde te doen.

  Jodenhaat verpakt in “anti-zionisme”. Hoop dat deze gast er met kop en kont is uitgegooid. En verplicht bezoek brengen aan Auschwitz om daar te zien waar #Jodenhaat toe heeft geleid. Op eigen kosten natuurlijk. Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd deze te herhalen.  Nieuwsredactie DDS


  1 reacties :

  Dekker zei

  Als PvdA/GL kiezer moet je je toch dood schamen als je op dat vullis stemt? Aan de andere kant is het wel een beetje Hollands eigen want 80 jaar geleden waren er ook hele volksstammen die voor de NSB waren en 10 duizenden Joodse mensen aan de Duitsers verraden hebben met de dood tot gevolg, dus nee, dat soort mensen heeft weinig geleerd van die gitzwarte periode.

  Een reactie posten