Uit onderzoek blijkt dat kinderen die last hebben van genderwaanzin gewoon lopen te puberen en er overheen groeien

Datum:
 • maandag 15 april 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Goh. Wie had dat kunnen bedenken ?


  15-4-2024


  Daily Mail:

  Volgens een groot onderzoek zal de meerderheid van de kinderen die niet tevreden zijn met hun geslacht, over dit gevoel heen groeien.

  Hieruit bleek dat één op de tien elfjarigen niet tevreden was met hun geboortegeslacht, maar voor de meesten was deze onzekerheid verdwenen tegen de tijd dat ze halverwege de twintig waren.

  Wetenschappers van de Rijksuniversiteit Groningen in Nederland volgden de levens van 2.772 jongeren en beoordeelden hen op de leeftijd van 11, 13, 16, 19, 22 en 25 jaar.

  Uit het onderzoek bleek dat één op de tien elfjarigen niet tevreden was met hun geboortegeslacht, maar voor de meesten was deze onzekerheid verdwenen tegen de tijd dat ze halverwege de twintig waren.

  De bevindingen, gepubliceerd in het tijdschrift Archives of Sexual Behavior, roepen serieuze vragen op over de aanpak die wordt bepleit door transactivisten om eenvoudigweg kinderen die zich identificeren als het andere geslacht te ‘bevestigen’ en hen toe te staan ​​puberteitremmende medicijnen te gebruiken.

  De Epoch Times heeft meer:

  Het nieuwe onderzoek van de Britse  kinderarts dr. Hilary Cass  bevestigt wat we altijd al wisten: kinderen met een plotseling optredende geslachtsdysforie lijden feitelijk aan andere geestelijke gezondheidsdiagnoses – en niet aan echte geslachtsdysforie. Haar onderzoek ontkracht het vaak gehoorde argument van genderideologen: dat het opleggen van medische “genderbevestigende zorg” aan geesteszieke kinderen niet alleen noodzakelijk is, maar ook levensreddend.

  Uit Cass’ onderzoek blijkt daarentegen dat kinderen die denken dat ze transgender zijn, disproportioneel geestelijke gezondheidsproblemen hebben als gevolg van een moeilijke gezinssituatie of huiselijk geweld. Het is ook waarschijnlijker dat ze neurodivers zijn en een comorbide  autismespectrumstoornis hebben.

  Cass onthult dat “genderbevestigende” medische interventies geen van deze psychologische problemen zouden kunnen verhelpen. Het effectief inzetten van dergelijke interventies zou betekenen dat je de ogen sluit voor de werkelijke onderliggende psychologische problemen waarmee genderverwarde kinderen vaak worstelen.

  Uit het baanbrekende rapport van Cass blijkt dat therapie in de geestelijke gezondheidszorg de beste aanpak is voor genderdysfore kinderen, in plaats van ze haastig hormonen of puberteitsblokkers te geven of verminkende en onomkeerbare operaties uit te voeren.

  Haar rapport waarschuwt ook dat als kinderen keuzes mogen maken om zich fysiek en sociaal te conformeren aan het geslacht van hun keuze, in plaats van de noodzakelijke behandeling te krijgen voor hun onderliggende geestelijke gezondheidsproblemen, zij aanzienlijke negatieve psychologische gevolgen zullen ervaren.

  Ja, dat lees je goed. Het veiligstellen van medische ‘genderbevestigende’ zorg creëert de negatieve psychologische gevolgen waarvoor genderidentitaristen ons waarschuwen. En het onvermogen om het te ontvangen niet.

  Eindelijk begint het verhaal over genderdysforie bij adolescenten af ​​te brokkelen.

  Conservatieven en gendercritici waarschuwen al lang voor het haastig chemisch castreren en verminken van genderverwarde kinderen, en pleiten in plaats daarvan voor de Europese aanpak van ‘waakzaam wachten’ en geestelijke gezondheidszorg. Het lijkt erop dat ze de hele tijd gelijk hadden.


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Verstandige ouders weten dat al lang, het zijn labiele ouders, die eigenlijk geen kinderen hadden moeten krijgen, die in al die gender onzin geloven.

  Een reactie posten