“Mysterieuze oversterfte levert honderden miljoenen op, waar moet dat geld naartoe?

Datum:
 • dinsdag 16 april 2024
 • in
 • Categorie: , , ,
 • De overheid bespaart jaarlijks honderden miljoenen euro’s doordat er sinds de coronapandemie tienduizenden Nederlanders meer overlijden dan verwacht.


  Rients Hofstra 16-4-2024


  Wat moet er met dat geld gebeuren? Het CNV wil er de AOW-gerechtigde leeftijd mee verlagen, het kabinet dicht er de begroting mee.
  Lange tijd vormde het een groot mysterie: na het uitbreken van de coronapandemie in 2020 stierven er ineens veel meer Nederlanders dan verwacht. Over 2020 en 2021 ging het om 30.000 mensen, aldus het CBS, terwijl er in 2022 bijna 14.500 personen extra overleden. Dat aantal daalde naar 12.700 vorig jaar. De oversterfte zal pas in 2028 weer naar nul gaan, is de verwachting.
  De oversterfte heeft ook een onverwachte plus, ieder nadeel heeft z'n voordeel immers: de overheid bespaart er flink geld mee. Al die vroegtijdig overleden Nederlanders ontvangen immers geen AOW en hoeven ook niet meer naar de dokter en het ziekenhuis. ,,Door de oversterfte sparen we veel kosten uit”, betoogt Patrick Fey, vicevoorzitter en pensioenonderhandelaar van CNV. Dat kan volgens de vakbond worden gebruikt om de AOW-gerechtigde leeftijd - momenteel 67 jaar - te bevriezen of te verlagen. Meer concreet wil CNV dat die in 2028 niet met drie maanden stijgt, zoals de bedoeling is.
  Fey stelt dat 30.000 extra sterfgevallen jaarlijks een slordige 475 miljoen euro opleveren aan niet betaalde AOW-uitkeringen. Ervan uitgaand dat de te snel overleden mensen nog tien jaar zouden leven, bespaart de overheid zelfs bijna 5 miljard euro. ,,Dit is een conservatieve schatting, want de extra zorgkosten en toeslagen rekenen we nog niet mee", voegt de vakbond toe”. Einde krantenartikeltekst AD
  Mysterieus, ja dat klopt. Maar is deze oversterfte niet begonnen nadat mensen massaal zijn ingeënt met het gif dat sinds kort is gedetecteerd

  “Onderzoeker Lorena Diblasi en professor Marcela Sangorrín van de Nationale Universiteit van Comahue in Neuquén Argentinië hebben in 2022 een aantal coronavaccins bestudeerd met een fluorescentiemicroscoop. Diblasi wees erop dat de coronavaccins niet zijn ontwikkeld in de laboratoria van vaccinmakers, maar door Darpa, de onderzoekstak van het Amerikaanse ministerie van Defensie.
  Alles moest in het geheim gebeuren omdat de inhoud van de flesjes niet onderzocht mocht worden.
  Meer dan 50 (!) scheikundige elementen in de vaccins, waaronder lithium, beryllium, borium, magnesium, aluminium, kalium, calcium, vanadium, chroom, ijzer, kobalt, maar ook arseen, gallium, seleen en zelfs cerium, europium, dysprosium, hafnium en uranium.” Einde citaat Robin de Boer
  Onderzoeker Lorena Diblasi en professor Marcela Sangorrín worden niet door de farma betaald, zijn dus onafhankelijk.
  Misschien dat de door de farma betaalde wetenschappers nog leuke theorieën over de doodsoorzaken bedenken: ‘van de trap vallende jong bejaarden, overtrainde sporters, te lang doorlopende grieppatiënten, overdosis drugsgebruikers, enz., enz.’

  Is het een optie voor bepaalde vaccingeile bewindslieden, als depopulatie een doelstelling is, om (kinder)moordenaars een premie te geven? Seriemoordenaars een standbeeld aan te bieden? En euthanasie vanaf de 50e verjaardag te stimuleren? Op grote schaal abortus te financieren? Een max. snelheid in de bebouwde kom van 70 km per uur te realiseren? En supermarkten toestaan volop wapens aan te bieden.
  Of stellingen op billboards als: Stem rood daarna dood. Zon bloot en ga dood. Lekke boot is dood. Rij door rood, je zaait dood. Hoewel, bij die laatste zou de door roodrijder wellicht in aanmerking moeten komen een premie te krijgen, als hij/zij fietsere en voetgangers raakt, toch.

  Dit alles om eenvoudig de zorgkosten op lange termijn fors te drukken.

  Ik hoor u denken dat dit zijn nogal ernstige voorstellen en beweringen zijn, maar dan zeg ik: “Wat is erger, overdreven satire of echt dodelijke werkelijkheid na falende overheidsmaatregelen?”

  Waarom mogen flesjes vaccin niet onderzocht worden? Waarom wordt er niet diepgaand onafhankelijk onderzoek gedaan naar de werkelijke doodsoorzaak van de oversterfte?
  Hoe kan het dat 4 fabrikanten binnen een jaar elk een “veilig” vaccin konden produceren, waar normaal incl. testen zo’n 4 tot 6 jaar staan? Is Darpa dan het antwoord op de vraag? Dat vereist dan eindelijk eens heel goed zelfdenken i.p.v. slaafs nadenken.

  Het uitgespaarde zorgbedrag kan dan worden gebruikt om het Binnenhof voor 2 miljard euro op te knappen. Dat is slechts 4x zoveel als begroot.
  Dan worden de besparingen op de zorgkosten middels vele vroege sterfgevallen toch goed besteed.


  PLUCHEN REVOLUTIE 

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Vandaar dat de Overheid zo onwillig is met het openbaren van de Corona cijfers, ze halen op deze manier nog veel meer geld binnen om hun half wilde moslim vrienden uit Afrika over te laten komen. Hoe noemen ze dat? Moord met voorbedachte rade?

  Een reactie posten