Moderna ontwikkelt mRNA-vaccins voor ziekten die veroorzaakt worden door mRNA-vaccins

Datum:
 • donderdag 4 april 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Klinkt als een winstgevend bedrijfsmodel.


  4-4-2024


  Terwijl Moderna zijn mRNA-vaccinpijplijn uitbreidt om zich te richten op Epstein-Barr, gordelroos, kanker en auto-immuunziekten, waarschuwen wetenschappers dat de COVID-19-injecties van het bedrijf de immuunfunctie kunnen onderdrukken, latente virussen kunnen reactiveren en mogelijk juist de omstandigheden kunnen veroorzaken die hun nieuwe producten willen voorkomen, meldtCHD

  Tijdens het Vaccines Day Event voor investeerders op 28 maart  kondigde Moderna vooruitgang aan  met meerdere op mRNA gebaseerde vaccins en therapeutische kandidaten in zijn ‘pijplijn’.

  Drie vaccins tegen  het Epstein-Barr-virus  (EBV),  het Varicella-zoster-virus  (VZV, waterpokken en gordelroos) en  het Norovirus  gaan door naar een “cruciale late fase van ontwikkeling”, aldus het bedrijf.

  Moderna kondigde ook aan dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) naar verwachting haar respiratoir syncytieel virus ( RSV) vaccin mRNA-1345  voor oudere volwassenen zal goedkeuren. Dit maakt deel uit van een verwachte markt van 52 miljard dollar voor de vaccins tegen infectieziekten van Moderna.

  “We blijven de toepassing van mRNA onderzoeken bij de mogelijke behandeling van  cardiovasculaire  en andere ischemische vaatziekten”, aldus de website van Moderna in haar productplannen voor  therapeutische gebieden.

  Het bedrijf ontwikkelt ook mRNA-oplossingen voor kanker en auto-immuunziekten.

  Onder verwijzing naar de goed gedocumenteerde en vaak ernstige bijwerkingen van de  COVID-19-  mRNA-vaccins zeiden sommige wetenschappers en artsen dat ze zich zorgen maakten over de gevaren van bestaande en nieuwe mRNA-formuleringen.

  Ze vragen zich ook af of Moderna probeert te profiteren van oplossingen voor ziekten die haar producten veroorzaken.

  Synthetisch gemodificeerd RNA (modRNA) in de cellen onderdrukt de aangeboren immuniteit die latente virussen op afstand houdt en beschermt tegen nieuwe infecties, aldus  Brian Hooker, Ph.D. , hoofd wetenschappelijk functionaris bij Children’s Health Defense.

  “Een van de mechanismen betreft microRNA’s die de productie van cellulair interferon onderdrukken, wat uiterst belangrijk is voor de aanval op virale infecties en voor het onderdrukken van tumoren”, vertelde Hooker aan  The Defender.

  Hooker wees op het artikel uit juni 2022 van  Stephanie Seneff, Ph.D. , Dr. Peter McCullough en anderen die  de aangeboren immuunsuppressie door mRNA-vaccins onderzochten .

  De auteurs stelden voor dat door vaccins geïnduceerde onderdrukking van interferonen de goede werking van  CD8+ T-cellen blokkeert  – vaak de voetsoldaten van het immuunsysteem genoemd – waardoor slapende virussen kunnen reactiveren en, in het geval van VZV, gordelroos kunnen veroorzaken, de ‘volwassen’ versie van waterpokken.

  In een artikel uit 2021 werden  54 gevallen van herpes zoster  (gordelroos) gerapporteerd die gemiddeld zeven dagen na de COVID-19-vaccinatie opdoken. In een  artikel uit 2022  werden tien gevallen van herpes zoster-reactivatie gerapporteerd binnen één tot drie weken na de COVID-19-vaccinatie.

  Toch beweerden de auteurs van beide artikelen dat er geen definitief verband kon worden gelegd tussen de vaccins en de symptomen.

  Franse wetenschapper  Hélène Banoun, Ph.D. , in “ La Science face au Pouvoir : Ce que révèle la crise Covid-19 sur la biopolitique du XXIe siècle” (“Wetenschap versus macht: wat de Covid-19-crisis onthult over de biopolitiek van de 21e eeuw”), schreef dat de desorganisatie van het aangeboren immuunsysteem en zijn receptoren dragen bij aan de reactivering van latente virussen – waaronder herpes, gordelroos,  humaan papillomavirus  (HPV) en  RSV.

  Volgens Banoun worden veel mensen die besmet zijn met EBV of VZV gezonde, asymptomatische dragers.

  “Deze virussen, evenals andere virussen of bacteriën – zoals de  Koch-bacil  die verantwoordelijk is voor tuberculose – kunnen gedurende het hele leven inactief blijven, of worden gereactiveerd tijdens immunosuppressie”, vertelde Banoun aan The Defender.

  Banoun noemde ook  leprareacties na mRNA-injecties  die in tal van landen werden waargenomen. “Ondanks de verfijning van mRNA-vaccins reactiveren sommige bijwerkingen blijkbaar ziekten waarvan men dacht dat ze tot het verleden waren verbannen”, schreef ze.

  Talrijke casestudies ( hier hier en hier ) correleren de ontwikkeling van EBV-gerelateerde symptomen en antilichamen met COVID-19-mRNA-vaccins.

  Matthew Matlock, een gevechtsveteraan en Ironman-atleet, rapporteerde zelf tijdens de  bijeenkomst van de FDA’s Adviescommissie voor vaccins en gerelateerde biologische producten in april 2022  dat hij leed aan de reactivering van EBV, naast problemen met hart- en  mestcelziekten, nadat hij de tweede dosis Pfizers COVID-19-injectie.

  Moderna maakt twee versies van een vaccin tegen EBV:  mRNA-1189  voor preventie en  mRNA-1195 om de  langetermijneffecten aan te pakken, met name multiple sclerose en een subcategorie van lymfoom bij patiënten die een solide orgaantransplantatie hebben ondergaan.

  Moderna heeft naar verluidt vorig jaar zijn  proef met het EBV-vaccin stopgezet  toen een proefpersoon myocarditis ontwikkelde.

  Moderna maakt geen melding van andere EBV-effecten op de lange termijn, zoals  chronische actieve EBV , EBV-geassocieerde kankers, bloedarmoede, miltruptuur, trombocytopenie, hepatitis, myocarditis en ziekten van het zenuwstelsel, waaronder encefalitis, meningitis en het Guillain-Barré-syndroom.

  Stéphane Bancel, CEO van Moderna,  zei dat de markt voor de EBV-vaccins naar verwachting enkele miljarden dollars zal bedragen.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  0 reacties :

  Een reactie posten