Poolse minister van Buitenlandse Zaken: NAVO-militairen al in Oekraïne

Datum:
 • maandag 11 maart 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Hij zegt niks nieuws, want degenen die opgelet hebben wisten dit al lang. De CIA zit er sinds 2008 (en eerder). 


  11-3-2024


  Ik heb hier filmpjes geplaatst van Amerikaans sprekende huurlingen. Er waren de talloze berichten over ‘huurlingen’. De Fransen en Canadezen in Azovstal. Die Franse helikopter die daar in de buurt neerstortte die een generaal zou willen evacueren. Het was bekend.

  Wat nieuw is dat ze het nu toe beginnen te geven. Scholz liet zich ontvallen dat Britten en Fransen er zijn om hun lange-afstandswapens te bedienen. En nu doet Sikorski ook een duit in het zakje.

  RT.de:

  De Poolse minister van Buitenlandse Zaken Radosław Sikorski heeft beweerd dat sommige NAVO-landen al strijdkrachten naar Oekraïne hebben gestuurd. De verklaring kwam tijdens een live gestreamde paneldiscussie over de verjaardag van de toetreding van het land tot de westerse militaire alliantie.

  De Poolse minister van Buitenlandse Zaken Radosław Sikorski heeft beweerd dat NAVO-soldaten al in Oekraïne zijn ingezet. Sommige NAVO-landen hebben hun leger al naar Oekraïne gestuurd, zei de politicus tijdens een discussie die vrijdag werd uitgezonden op het YouTube-kanaal Sejm RP ter gelegenheid van de 25e verjaardag van de toetreding van het land tot de westerse militaire alliantie.

  Sikorski voegde eraan toe dat hij “in tegenstelling tot sommige politici” niet wilde onthullen welke staten hun leger daarheen hadden gestuurd.

  De dag ervoor zei de hoofddiplomaat van Polen dat de overdracht van soldaten van westerse landen naar Oekraïne “niet als ondenkbaar kan worden beschouwd”. Hij verwelkomde uitdrukkelijk het daarmee verband houdende initiatief van de Franse president Emmanuel Macron. De Poolse president Andrzej Duda van zijn kant was van mening dat Warschau een grote luchthaven moest bouwen voor de overdracht van NAVO-troepen.

  Eind februari verzekerde Macron dat Frankrijk er alles aan zou doen om ervoor te zorgen dat Rusland ‘deze oorlog niet wint’. Volgens hem hebben de westerse leiders de mogelijkheid besproken om troepen naar Oekraïne te sturen, maar is er nog geen consensus bereikt. Macron, die vanwege deze opmerkingen werd bekritiseerd, zei later dat al zijn woorden goed doordacht waren en dat Parijs “geen grenzen of rode lijnen” had op het gebied van de steun aan Kiev.

  Aan de andere kant hebben staatshoofden en regeringsleiders in sommige Europese landen verklaard dat er geen sprake is van verplaatsing van het leger naar Oekraïne. In het bijzonder verzekerden bondskanselier Olaf Scholz en minister van Defensie Boris Pistorius elk dat Duitsland zijn soldaten niet naar Oekraïne zou sturen.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen 

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Jarenlang is ons wijs gemaakt dat de EU vrede betekent en daarom ook is opgericht en het was zo gemakkelijk voor ons om geen geld meer te hoeven wisselen. Bij de invoering van de Euro zijn we als Nederlanders voor 10% aan waarde van de gulden belazerd en we hebben met de open grenzen alleen maar ellende op ons hals gehaald. Nu blijkt dat er 1 of meer EU landen al oorlogje in Oekraïne aan het voeren zijn ondanks dat Oekraïne geen deel van EU of VN uitmaakt. Zo snel mogelijk uit de EU, Rutte arresteren en berechten wegens landverraad, grenzen dicht en dan maar hopen dat ons nageslacht in vrede kan leven.

  Een reactie posten