Knikkende knieën bij EU-leiders: Rechtse wind waait stevig door Europa!

Datum:
 • maandag 11 maart 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Europa maakt zich op voor de Europese verkiezingen.  Knikkende knieën bij EU-leiders: Rechtse wind waait stevig door Europa!
  doorCarlo van Remortel 11-3-2024

  Europa maakt zich op voor de Europese verkiezingen. Met maar liefst 370 miljoen kiezers die begin juni de Europese koers bepalen, lijkt er een frisse wind van rechts door het politieke landschap te waaien. En ja hoor, de angstcampagnes draaien weer op volle toeren, want stel je voor dat Europa straks wordt overspoeld door een golf van drastische, positieve verandering!
  In 8 van de 27 lidstaten voorspellen de peilingen een opkomst van rechtse en nationalistische partijen, of zoals sommige nieuwsbronnen het zo elegant noemen: "Radicaal rechts." Terwijl de PES in het Europees Parlement zich zorgen maakt en waarschuwingen de lucht in slingert over de dreiging van uiterst rechtse ideologieën, lijken sommige linkse leiders te vergeten dat de 'normale mensen' in Europa gewoon wat anders willen dan hún politieke agenda.
  Na de triomf van de PVV in Nederland hebben rechtse partijen in Italië, Finland en Zweden al flink wat overwinningen geboekt. In België, Duitsland, Frankrijk, Portugal en Oostenrijk zien we ook een stijgende lijn in de peilingen. Het is haast komisch dat sommige linkse luitjes niet doorhebben dat hun eigen visie compleet uit de pas loopt met wat de 'gewone mensen' verwachten van onze leiders. Een beetje zelfreflectie kan geen kwaad, toch?

  De peilingen voorspellen zelfs dat een kwart van de stemmen in het Europees Parlement naar Euro-kritische partijen kan gaan. Partijen die de Europese Unie van binnenuit willen hervormen. Vooral op het gebied van migratie en klimaat willen ze wat gas terugnemen, en laten we wel wezen, dat is hard nodig. De hele klimaatpropaganda en andere non-issues schieten bij veel Europeanen in het verkeerde keelgat. Het is hoog tijd voor verandering, en de rechtse partijen lijken klaar te staan om die te brengen!

  Zeg ja tegen supervers, overheerlijk en betaalbaar eten met de Allround Box van EerlijkEten! In samenwerking met DDS en toegewijde Nederlandse boeren brengen Thierry Baudet en Gideon van Meijeren jou het beste van de natuur direct aan je deur. Van knapperige groenten tot sappig vlees, verse vis en perfecte aardappelen - proef de puurheid in elke hap. Kies vandaag nog voor de EerlijkEten Allround Box en ervaar de ongeëvenaarde smaak van versheid. Bestel via onze link en steun DDS met je aankoop. Ga voor eerlijk, kies voor EerlijkEten!

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten