Frans Timmermans: ‘Zet boeren het land uit zodat meer migranten het land in kunnen’

Datum:
  • vrijdag 1 maart 2024
  • in
  • Categorie: , ,
  • Frans Timmermans gaat tekeer tegen de boeren. In zijn nieuwste lezing roept hij op boeren het land uit te zetten.



    Frans Timmermans

    Frans Timmermans doet zijn uitspraken in de Banninglezing in Amsterdam. De leider van GroenLinks-PvdA zegt dat er “meer werk [is] dan de bevolking aankan”. Dat betekent dat “rechts niet mag wegkijken van de problemen rondom arbeidsmigratie”.

    Arbeidsmigratie is schijnoplossing

    Goed nieuws voor Timmermans: wij kijken het probleem recht in de ogen. Cultuur onder Vuur constateert dat grootschalige arbeidsmigratie slechts een politieke pijnstiller is. Die lost het grotere probleem niet op: het veel te lage geboortecijfer van de Nederlandse bevolking.

    Lees ook: Nederlandse economie: verslaafd aan arbeidsmigranten

    Timmermans kijkt weg van onderbevolking

    De onderbevolking is een probleem waar Frans Timmermans graag van wegkijkt, want gezonde gezinspolitiek staat haaks op zijn agenda van meer abortus, lhbt en genderpropaganda op scholen.

    'Zet boeren het land uit'

    Nederland heeft arbeidsmigranten hard nodig, meent Timmermans. Dit legt een druk op het land, zo erkent de linkse leider. Dat moeten Nederlandse ondernemers maar oplossen. Sectoren die “zowel sociaal als ecologisch zeer belastend zijn, zoals de intensieve cveehouderij en de glastuinbouw”, moeten “verplaatst [worden] naar oorden buiten Nederland waar de belasting veel minder is."

    Bestel Zwartboek Frans Timmermans - 2

    Het draait niet om stikstof

    U leest het goed: het deporteren van Nederlandse agrariërs is de oplossing voor de last van massale immigratie. Boeren moeten hun weilanden afstaan, zodat de overheid er azc’s kan bouwen. De leugen dat het draait om stikstof, CO2 of welk ander stofje, wordt met de dag moeilijker te geloven.

    EU-bazin keert zich tegen Timmermans

    Frans Timmermans is op oorlogspad tegen de boeren. Zelfs zijn ex-bazin Ursula von der Leyen erkent dat de GL-PvdA-leider een "symbool van polarisatie" is. Nu Timmermans weg is uit Brussel, draait Von der Leyen veel van zijn anti-agrarische maatregelen terug. Dit onder zware druk van boeren, die in Italië, Duitsland en elders de straat op gaan met hun trekkers.

    Cultuur onde Vuur  1 maart 2024




    3 reacties :

    Anoniem zei

    We moeten timmerzwans het land uitzetten. Dat vette wandelende kankergezwel heeft al meer dan genoeg hier naar de totale godverdommenis geholpen. Smerige linkse volgevreten rat.

    Max Q zei

    Wanneer wordt die gehaktbal eens flink doorbakken ? Boom, tak, touw

    Anoniem zei

    deze smeerlap wordt minister president ondanks dat rechts heeft gewonnen. Geloof mij maar

    Een reactie posten