BBB's Mona Keijzer ontmaskert hypocrisie: bouwen in 't Twiske mag WEL voor OEKRAÏENERS!

Datum:
 • zaterdag 2 maart 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  met goedkeuring van de provincie Noord-Holland, .....


  DDS 1-3-2024


  BBB's Mona Keijzer ontmaskert hypocrisie: bouwen in 't Twiske mag WEL voor OEKRAÏENERS!


   In een goede woordvoering heeft BBB Tweede Kamerlid Mona Keijzer afgelopen woensdag de schijnheiligheid van de huidige bestuurlijke elite blootgelegd. Jarenlang is ons verteld dat bouwen in natuur- en recreatiegebieden zoals 't Twiske onmogelijk was, vastgeklonken aan onwrikbare regels ter bescherming van onze schaarse groene ruimtes. Maar nu, als bij toverslag, blijkt het opeens wél mogelijk – mits het gaat om de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

  De gemeente Oostzaan mag nu 21 tijdelijke woningen neerzetten in dit beschermde natuurgebied, met goedkeuring van de provincie Noord-Holland, onder de voorwaarde dat de natuur "zo min mogelijk" lijdt schrijft het Noordhollands Dagblad. Een nobel streven, ware het niet dat dit de ultieme uiting is van meten met twee maten. Waar Nederlandse burgers jarenlang het nakijken hebben als het gaat om nieuwe woningen in hun buurt, worden nu plotseling de regels opgerekt of zelfs opzijgezet voor de huisvesting van vluchtelingen.
  Mona Keijzer slaat de spijker op zijn kop met haar kritiek op deze gang van zaken. Terwijl de autochtone bevolking te horen krijgt dat er simpelweg geen ruimte is voor nieuwe woningbouwprojecten, of dat de natuur koste wat kost beschermd moet worden, worden voor vluchtelingen razendsnel uitzonderingen gemaakt. Dit is niet alleen een klap in het gezicht van iedereen die al jaren wacht op een betaalbare woning, maar ook een duidelijk bewijs van de dubbele standaarden die onze bestuurders hanteren.
  De oplossing is niet het volbouwen van elke vierkante meter groen in Nederland, maar het aanpakken van de wortel van het probleem: de niet-aflatende stroom van asielzoekers die onze infrastructuur en sociale cohesie onder druk zet. Door de asielstroom te stoppen en een stringent uitzettingsbeleid te hanteren, kunnen we de druk op de woningmarkt verlichten en de ruimte en rust in ons land bewaren.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met die walgelijke spelletjes van het partijkartel! De verkiezingsuitslag MOET gerespecteerd worden. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden voor gerechtigheid!
  Deze ontwikkeling in 't Twiske is een schoolvoorbeeld van hoe de huidige politieke elite het contact met de realiteit – en met de wensen van de Nederlandse burger – volledig kwijt is. Het is tijd voor een beleid dat de belangen van de eigen bevolking vooropstelt, in plaats van te zwichten voor elke internationale druk of trend. De boodschap van Mona Keijzer is duidelijk: genoeg is genoeg. Het is tijd om terug te keren naar een beleid dat recht doet aan de wensen en de noden van Nederland en zijn burgers. Rust en ruimte moeten geen onderhandelbare begrippen zijn, maar de basis van ons bestaan.

  1 reacties :

  Schrander zei

  Yeah nog meer natuur kapot

  Een reactie posten