VIDEO: De Oekraïense wapenbaronnen

Datum:
 • vrijdag 2 februari 2024
 • in
 • Categorie:
 •  Een wapensmokkel die al enige decennia plaatsvindt en nog steeds doorgang vindt.   VIDEO: De Oekraïense wapenbaronnen


  (Door: “Henk der Niederländer”)

   Gisteren kwam ik een documentaire tegen, gemaakt door enkele onderzoeksjournalisten, die duidelijkheid geeft in de wapensmokkel vanuit de Oekraïne naar met name veel Afrikaanse landen, maar ook naar Libanon en Gaza. Een wapensmokkel die al enige decennia plaatsvindt en nog steeds doorgang vindt. In eerste instantie had ik niet veel zin om deze documentaire te posten, maar bij nader inzien heb ik toch besloten om hem in een artikel wel te plaatsen, omdat het een inzichtelijk document is en waarbij ik wat lijnen tussen een aantal punten zal aangeven.

  Zoals bekend heeft de Oekraïne een chronisch tekort aan munitie, met name aan granaten met een kaliber van 155 mm. Maar wat als er veel van geleverd wordt, maar met schepen vol het land weer uit gesmokkeld wordt, wat dus in deze documentaire duidelijk wordt gemaakt. 

  Na het zien van deze documentaire rezen bij enkele vragen, zoals waarom is er geen controle op de stromen wapens en munitie die naar Oekraïne gestuurd worden, want ondertussen is ook bij de overheden die wapentuig leveren goed genoeg bekend dat het wapentuig dat geleverd wordt over de hele wereld opduikt bij zogenaamde rebellengroepen en drugskartels. 

  Waarom ging Boris Johnson naar de Oekraïne met de boodschap dat de oorlog moest voort blijven duren ondanks het feit dat er in Istanboel al overeenstemming was bereikt over een vredesplan? Het draait namelijk allemaal om het op ongekende schaal spekken van eigen rekeningen onder het mom van de zogenaamde agressie van Rusland, waarbij uiteraard de Zwarte Piet doorgeschoven wordt naar Poetin, want er moet uiteraard een schuldige aangewezen worden om hun eigen criminele zaken af te dekken. 

  Maar laat ik bij het begin beginnen. De eerste vraag in deze is: Waarom is Biden er zo op gebrand om voor honderden miljarden wapentuig naar de Oekraïne te sturen, waarvan bekend is dat veel van dat wapentuig direct het land weer uit gesmokkeld wordt? Laat ik de lezer er even aan herinneren dat tijdens het corruptieonderzoek naar voren kwam dat 10% naar de big boss ging, in dit geval Biden dus, en waarvan ik met enige zekerheid durf te beweren dat er ook een bepaald percentage van de wapenleveringen naar Biden gaat en een ander percentage naar de kas van de Democratische Partij.  Dus we hebben het hier over een waarde van meerdere honderden miljarden aan wapentuig, waarvan een bepaald percentage terugvloeit naar steeds dezelfde politici. Dan is het voor mij ook tegelijk duidelijk waarom zogenaamde toppolitici in de rij staan om naar de Oekraïne af te reizen om achter gesloten deuren zaken te regelen die het daglicht niet kunnen verdragen. 

  Dan komen we bij de EU, die alles in het werk gesteld heeft om € 50 miljard “hulp” voor de Oekraïne vrij te maken en in de bodemloze put genaamd de Oekraïne te storten. Nu is bij de wakkere mensen al enige tijd duidelijk dat met name von der Leyen zo corrupt is als de neten (zie het geheim houden van de berichten tussen haar en Bourla, waarvan duidelijk is dat er veel sms berichten al gewist waren). In het geval van de Oekraïne vond en vind ik het sowieso al het belachelijke optreden van von der Leyen in blauw-gele kleding een vorm van makkelijke beïnvloeding van hersenloze meelopers, maar goed, dit soort propaganda is op elk niveau terug te vinden. 

  De volgende die ik bij dezen wil benoemen, is onze eigen aartsleugenaar Rutte, die in de race is om secretaris-generaal te worden van de NAVO en die wist te vertellen dat de oorlog in de Oekraïne ook onze oorlog is en en passant even samen met de minister van Defensie Ollongren even een dikke € 2 miljard wist vrij te maken voor steun aan de Oekraïne, uiteraard met toestemming van de kartelpartijen. Het mag namelijk in hun ogen wel een paar duiten kosten om Rutte een top-baan te leveren, zolang dat uit de belasting-pot komt en ze dus zelf daarvan alleen de voordelen ondervinden. 

  Ik denk dus dat het meer dan een statement is als ik zeg dat we geregeerd worden door het meest corrupte soort kakkerlakken dat je ook maar kunt vinden in Nederland. 

  Maar goed, even terug naar de wapenleveranties. Deze wapenleveranties bestaan hoofdzakelijk uit verouderd en afgeschreven materieel dat hier en daar een beetje opgeknapt wordt en hier en daar een likje verf krijgt om het toch enigszins het uiterlijk te geven als deugdelijk materieel, zodat ondertussen het leger nieuw Amerikaans materieel kan aanschaffen, zodat het Nederlandse leger weer een beetje slagkracht zou krijgen, net zoals dit in andere Europese landen het geval is, want in elk land zie je hetzelfde scenario en alles onder druk van diezelfde NAVO, die erop staat dat de defensiebudgetten opgeschroefd worden. 

  De generaals staan ondertussen op de tafel te dansen van geluk en worden op regelmatige tijden opgeroepen om ons te vertellen dat we echt kunnen verwachten dat het Russische leger in de loop van volgende week wel eens op de Coolsingel in Rotterdam zou kunnen staan. Je moet het domme volk toch iets wijsmaken nietwaar, want uiteindelijk is dat het dat het hele circus moeten betalen. 

  Ik zou zeggen, neem de tijd om de documentaire te bekijken en zie waarvoor je mag (moet) betalen om het militair industrieel complex meer vette winsten binnen te kunnen laten slepen. Neem vooral goed in je op wat er gebeurde rondom de kaping van het schip de Faina, dat onderweg was met een gigantische vracht aan oorlogstuig, dat gekaapt werd door Somalische piraten, dan kun je je voorstellen welke omvang de smokkel en corruptie hebben in de Oekraïne. Let ook vooral op de landen waar de smokkelwaar naartoe ging en gaat en waar op dit moment massamoorden worden gepleegd door zogenaamde opstandelingen. Veel kijkplezier gewenst. 

  Bekijk HIER de video!

  Door:
  “Henk der Niederländer”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten