Bill Gates investeerde voor Covid miljoenen in BioNTech

Datum:
 • vrijdag 2 februari 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Dat moet wel toeval zijn . . .
  Bill Gates investeerde voor Covid miljoenen in BioNTech


  Vertrouw ons . . .

  (Door: Peter Imanuelsen – Vertaling: E.J. Bron)

  Dat moet wel toeval zijn . . .

  Onlangs heb ik iets merkwaardigs ontdekt. Wist u dat de “Bill & Melinda Gates Foundation” toevallig $ 55 miljoen in BioNTech heeft geïnvesteerd? U weet wel, die onderneming die gemene zaak maakte met Pfizer om het mRNA-”vaccin” tegen Covid te ontwikkelen, die de omzet van Pfizer tot 2022 naar een record van $ 100 miljard zal drijven.

  Welnu, ik heb het nagekeken en iets zeer interessants gevonden. Wanneer heeft Bill Gates zo veel geld geïnvesteerd? Het blijkt dat dit op 4 september 2019 was.

  Covid werd slechts twee maanden later, in november 2019, ontdekt (tenminste hebben wij daar voor het eerst van gehoord). Voor Bill Gates bleek dit zeer winstgevend te zijn, zijn investering vertienvoudigde in waarde! Slechts enkele jaren later waren de oorspronkelijke $ 55 miljoen meer dan $ 550 miljoen waard.

  De samenwerking zal de identificatie van potentiële vaccin- en immuuntherapiekandidaten tegen HIV en tuberculose evenals hun preklinische ontwikkeling financieren. Ze zal het BioNTech ook mogelijk maken zijn infrastructuur voor infectieziektes, inclusief de ontwikkeling van platforms, uit te breiden”, staat er in de persmededeling van BioNTech.

  Weet u dat Bill Gates ook ongeveer $ 20 miljoen aan de BBC heeft geschonken? Nu wordt bericht dat de BBC het risico van Covid fout heeft voorgesteld om de publieke ondersteuning voor lockdowns te vergroten.

  Met andere woorden: de mainstream media hebben het publiek opzettelijk misleid en haar ertoe gebracht draconische maatregelen te ondersteunen en er waarschijnlijk ook toe om de gloednieuwe mRNA-injecties te nemen.

  Ondertussen groeide de investering van Bill Gates…

  Een voorbeeld is dat de ziekenhuizen tijdens de eerste golf overbelast leken. In enkele ziekenhuizen (overwegend in Londen) was dat ook het geval, maar in totaal was de beddenbezetting in de ziekenhuizen in deze tijd lager dan ooit tevoren”, zegt professor Mark Woolhouse.

  Herinnert u zich de tijd nog toen men zei dat de ziekenhuizen overvol zouden zijn en de verpleegsters op TikTok dansten? Herinnert u zich hoe enkele mensen “samenzweringstheoretici” genoemd werden, omdat ze daar vraagtekens bij plaatsten?

  Het bleek dat de zogenaamde “samenzweringstheoretici” weer eens gelijk hadden. De ziekenhuizen waren niet vol. We werden belogen.

  Wat vindt u van dit alles? Is het alleen maar toeval dat Bill Gates slechts twee maanden voor Covid enorme bedragen in BioNTech heeft geïnvesteerd?

  Bron:
  uncutnews

  Bron oorspronkelijk artikel:
  petersweden.substack.com
  Door: Peter Imanuelson

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten