Michael van der Galien- Welk vies spel spelen de elites: worden we voorbereid op escalatie van oorlog?

Datum:
 • zaterdag 24 februari 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim mocht vandaag weer eens helemaal losgaan bij NPO Radio 1 over het gevaar van Russen bij de Nederlandse landsgrenzen. Totaal geschift natuurlijk. 


  DDS 24-2-2024 Michael van der Galien


  Bij Defensie en in Den Haag weet iedereen dat dit nooit gaat gebeuren. Waarom dan toch deze angstpropaganda de hele dag? Iedereen die de geschiedenis kent: het betekent dat we op iets worden voorbereid.

  We horen sinds het begin van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland steeds waarschuwingen van onze 'leiders' in de politiek én het leger dat er ook voor ons een groot gevaar is. De Russische beer is levensgevaarlijk! Moskou vormt een gevaar voor ons allemaal! Poetin is een nieuwe Hitler!
  Hoewel op geen enkele manier dan ook blijkt dat Rusland van zins is om een ander land dan Oekraïne aan te vallen - en de strijd in Oekraïne heel langzaam aanpakt, meter voor meter - wordt de propaganda alsmaar angstiger. Alsmaar paniekeriger.
  Het slaat nergens op. Nee, Rusland gaat Nederland niet aanvallen. Niet eens bijna. Rusland is daar helemaal niet in geïnteresseerd. De oorlog in Oekraïne kwam na bijna 2 decennia van Russische waarschuwingen. Moskou gaf steeds aan dat Oekraïne neutraal moest blijven en niet bij de NAVO mocht omdat dit de veiligheid van Rusland in het geding zou brengen. Toen duidelijk was dat de NAVO Oekraïne toch wilde inlijven besloot Poetin te doen wat hij al twintig jaar zei dat hij zou doen.
  Meer is het niet. Het was een aangekondigde oorlog over een regio die voor Rusland van groot nationaal belang is.
  Nederland is dat niet. Iedereen weet dat, ook in het leger en in de politiek. Maar toch blijft de propaganda maar doorgaan. Commandant der Strijdkrachten Eichelsheim (what's in a German name?) deed dat ook weer heel blij op Radio 1 vandaag.
  Waarom? Waarom doet hij dat? Hij weet dat het nergens op slaat en wíj́ weten het. Waarom dan toch dit continue gezeur?
  Ik kan maar één reden bedenken. We worden ergens op voorbereid. Dit kan niet gaan om 'Nederland klaar maken voor een verhoging van het defensiebudget.' Daar is de propaganda veel te langdurend en intensief voor.
  Er is iets anders gaande. Iets dat ze aan ons willen verkopen als: we konden er niets aan doen, Rusland heeft het gedaan en wilde het al jaren.
  Dat kan maar één ding betekenen, zou je denken: directe betrokkenheid van de NAVO in Oekraïne. Niet slechts door het leveren van wapens, materieel en informatie, maar met NAVO-troepen.
  En dat is zorgwekkend. Want als dat gebeurt betekent het WOIII. Het is misschien, niet mogelijk, niet 'tenzij,' maar honderd procent

  DDS

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Je vraagt je af waarom de Nederlandse zogenaamde elite dag in dag uit Rusland provoceert. Hebben die mensen geen verstand, hebben ze last van hun vaccinaties, hebben ze ruzie met hun vrouw? De inwoners van Nederland hebben middels een referendum gekozen Oekraïne niet bij de NAVO en niet bij de EU, Rutte heeft en had er schijt aan. Bovendien is Oekraïne geen lid van de EU en van de NAVO, dus wat heeft de NAVO en de EU daar te zoeken? Die imbecielen begrijpen niet dat Rusland de EU niet zal aanvallen, ze hebben er geen enkel belang bij, maar de imbecielen blijven maar door gaan. Zodra Rutte hoofd NAVO is zal het gedaan zijn met de vrede en zal Rusland genoodzaakt zijn om zich tegen de smeerlapperij van de NAVO en de EU te verweren. De NAVO is geen verdediging coalitie maar een aanval coalitie, zoals in eerdere oorlogen zoals in voormalig Yugoslavia ook het geval was. Het zal het einde van Europa en misschien wel de hele wereld minluiden.

  Een reactie posten