Hugo de Jonge's SCHANDALIGE machtsmisbruik: een frontale aanval op de medische vrijheid

Datum:
 • woensdag 21 februari 2024
 • in
 • Categorie: , , ,
 • In een onthulling die de ruggengraat van elke vrijheidslievende Nederlander doet sidderen,.....


  DDS 20-2-2024


  Hugo de Jonge's SCHANDALIGE machtsmisbruik: een frontale aanval op de medische vrijheid  In een onthulling die de ruggengraat van elke vrijheidslievende Nederlander doet sidderen, is het nu kristalhelder: Hugo de Jonge, de man die zich ooit voordeed als de hoeder van onze gezondheid, heeft zich schuldig gemaakt aan niets minder dan een flagrante schending van de grondbeginselen van onze democratie. Het Centraal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg heeft de sluier opgelicht over De Jonge's verontrustende bemoeienis met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), waarbij hij een ongekende druk uitoefende om een huisarts, die niets anders deed dan zijn patiënten van dienst zijn in de duistere dagen van de pandemie, te disciplineren.
  Deze huisarts, een baken van licht in de duisternis, durfde te staan voor wat hij geloofde dat juist was, voorschrijvend wat hij dacht dat het beste was voor zijn patiënten in een tijd waarin de wereld op zijn kop stond. Maar wat was de dank voor zijn moedige inspanningen? Een meedogenloze campagne georkestreerd door niemand minder dan Hugo de Jonge zelf, die er bij de IGJ op aandrong om "disciplinerend" op te treden tegen deze medische professional, terwijl hij zich openlijk afvroeg waarom de arts "überhaupt nog de praktijk mocht uitoefenen".
  Dit is geen beleid. Dit is geen zorgvuldig bestuur. Dit is rauw, onvervalst machtsmisbruik – een klap in het gezicht van de medische vrijheid en een schandalige poging om elk tegengeluid in de kiem te smoren. Het is de ultieme ironie dat een man die de publieke gezondheid zou moeten beschermen, zich zo laag verlaagt door zich te mengen in zaken die puur moeten draaien om medische integriteit en patiëntenzorg.
  Laten we duidelijk zijn: wat Hugo de Jonge heeft gedaan, is niet alleen een aanval op een individuele arts; het is een aanval op de pijlers van onze samenleving. Het recht om vrij te spreken, het recht om kritisch te zijn over overheidsbeleid, en bovenal, het recht van artsen om te handelen naar hun beste inzicht en geweten voor het welzijn van hun patiënten.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met deze idioterie! Dit zijn regime-praktijken. Sovjet-praktijken. Dit kan zo niet! Ben jij het daarmee eens? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons in verzet te komen tegen dit dictatoriale wangedrag van De Jonge en vrienden.
  Het is tijd dat we ons uitspreken tegen deze groteske overreach. We moeten eisen dat onze overheid haar grenzen kent en nooit weer zo'n aanval op onze vrijheden lanceert. Hugo de Jonge's schandalige handelingen verdienen niet alleen verontwaardiging; ze vereisen actie. Het is aan ons, het volk, om ervoor te zorgen dat dergelijke autoritaire neigingen worden afgewezen en dat onze rechten worden beschermd. Voor de vrijheid, voor de integriteit van onze gezondheidszorg, en voor de toekomst van ons land.
  Helaas vrees ik met grote vreze dat ons klootjesvolk het allemaal laat gebeuren en niets gaat doen. Ja, in het parlement hebben we FVD'ers die actief zijn en actie zullen eisen. Maar de rest van het rapaille doet niets - ook al die PVV'ers niet die, als ze echt zouden willen, heel veel kúnnen veranderen.  1 reacties :

  Max Q zei

  Boom, tak, touw !!!!

  Een reactie posten