Dr. Coleman: Dit is het einde

Datum:
  • zaterdag 27 januari 2024
  • in
  • Er is mij verteld dat rijke, chique mensen hun kinderen naar Eton sturen voordat ze geboren zijn – waarschijnlijk al voordat ze verwekt zijn.

     

    27-1-2024


    Nou, tegenwoordig moeten we een afspraak maken bij de dokter voordat we ziek worden en een afspraak voor een ambulance voordat we er een nodig hebben. En je moet een verwarmingsmonteur boeken lang voordat de cv-ketel kapot gaat. Ik vergat een afspraak te maken voor een storing toen we nog warme radiatoren en warm water hadden, dus we bevriezen al tijden en we zullen waarschijnlijk blijven bevriezen – waarschijnlijk tot de zomer, als we die dit jaar krijgen. Na de koude, nare zomer van vorig jaar weet ik niet meer hoe zonneschijn voelt. Vandaar de muts, sjaal en handschoenen ben ik bang. Oh, wat zou ik graag willen dat iemand een manier uitvond om de planeet op te warmen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

    Eigenlijk is het falen van onze verwarmingsketel interessanter dan je zou denken.

    Zoals je ongetwijfeld weet, willen vogels niet in de buurt van de 5G-zenders nestelen die over de hele wereld zijn geplaatst. Vroeger hadden we een parlement van kraaien die in bomen vlakbij ons huis leefden. Er is onlangs een zender geplaatst in de laan en de kraaien zijn verhuisd. Tegelijkertijd verschenen er werklui in een gewone bestelbus die twee dagen lang onze laan hebben afgegraven. Er leek geen reden te zijn

    Binnen een paar weken werkten onze telefoons niet meer, werd onze Wi-Fi zo onregelmatig dat het uren duurt om artikelen en video’s op onze toch al zwaar aangevallen sites te zetten, stopten de afstandsbedieningen van onze tv en dvd-speler ermee, ging onze vriezer kapot, gaf ons fornuis de geest en, ja, je raadt het al, stopte onze verwarmingsketel door een of ander elektronisch probleem. Oh, en de elektronica van de auto ging op vakantie. En we hebben allebei zorgwekkende en enigszins mysterieuze hoofdpijn gehad. Toeval? Ik denk het niet. Ik geloof er tegenwoordig niet meer in. De vuile trucjes worden smeriger.

    Dit soort dingen – en veel, veel ergere – overkomt ons al jaren. Ik ben al tientallen jaren verbannen en onderdrukt. Twee keer ben ik onderworpen aan een uitgebreid belastingonderzoek en beide keren kreeg ik geld terug omdat ik te veel had betaald.

    Maar de laatste vier jaar is het veel erger geworden. En wat er met ons is gebeurd, is veelzeggend omdat het heel levendig laat zien hoe wanhopig ze zijn om de waarheid over de neppandemie, over de griep die bekend staat als covid, over vaccins en over hun angstaanjagende plan te onderdrukken.

    Vorige week werd ik zo vaak gehackt dat ik alleen al op een dag vier keer van e-mailadres en wachtwoord moest veranderen en uiteindelijk het zicht op de werkelijkheid begon te verliezen. Ik heb een laptop en een iPad moeten dumpen omdat ze waren binnengedrongen door zo’n toetsaanslagprogramma. We hadden een privéserver die gedumpt moest worden. En de leugens op Google en Wikipedia waren net zo schadelijk als ze bedoeld waren. Iemand die we vertrouwden en goed betaalden om ons te helpen, bleek in dienst te zijn van de vijand. Zijn meedogenloze bedrog, eindeloze leugens, manipulaties en frauduleus gedrag overtroffen alles wat ik ooit eerder was tegengekomen. Hij kwam met wat onberispelijke connecties leken te zijn.

    De vijand zal alles doen om de waarheid te onderdrukken. Nadat ik was verbannen van YouTube verhuisde ik naar wat toen bekend stond als BrandNewTube waar de baas te horen kreeg dat hij mijn kanaal moest dumpen of anders. Hij weigerde dapper en dus gebeurde het ‘of anders’ en gingen mijn video’s en het hele platform plat. Een van mijn websites – vernoncoleman.org – moest worden gesloten nadat een mol was binnengedrongen en we niet konden zien wat er beschadigd was.

    Het is niet leuk en om eerlijk te zijn wordt het een beetje vermoeiend. Maar we voeren oorlog en dat gebeurt nu eenmaal in een oorlog. Lees mijn boek `Truth Teller: The Price’ om meer te weten te komen over hoe ze de feiten verborgen hebben gehouden.

    Het is januari 2024 en dit is video nummer 334.

    Het was in februari 2020 op mijn website www.vernoncoleman.com dat ik voor het eerst vraagtekens zette bij de officiële dreigementen die over covid werden geuit. Sindsdien ben ik de tel kwijtgeraakt van het aantal bizarre beweringen en bedreigingen die zijn gedaan.

    In de zomer van 2021 kregen gezondheidswerkers te horen dat ze de verantwoordelijkheid hadden om zwangere vrouwen actief aan te moedigen zich te laten vaccineren tegen covid-19. Het officiële enthousiasme werd gedeeld door de modewereld. Het officiële enthousiasme werd gedeeld door modieuze mediadokters met dure kapsels, journalisten die graag het goedkeurende oog van de regering wilden vangen en mensen die helemaal niets wisten over zwangere vrouwen of vaccins, maar die een winstgevende bandwagon op 500 meter afstand konden herkennen.

    Ik schreef meteen dat ik het er niet mee eens was. Dat was in augustus 2021.

    Ik zei dat ik vond dat gezondheidswerkers de verantwoordelijkheid hadden om te stoppen met het geven van deze experimentele prik. En ik wees erop dat de covid jab een injectie was die niet deed wat de meeste mensen dachten dat het deed. En ik herinnerde de lezers eraan dat ik al in 2020 had onthuld (voordat de uitrol van de prik begon) dat het zogenaamde vaccin een enorm aantal gevaarlijke bijwerkingen had. Ik was de eerste arts ter wereld die de aandacht vestigde op de gevaren. Ze vervalsten een ziekte, ze vervalsten een test en ze vervalsten een geneesmiddel. Ik waarschuwde voor hart- en hersenproblemen en bloedstolling in 2020.

    Ik waarschuwde dat niemand wist wat er zou gebeuren met degenen die ermee geïnjecteerd worden.

    Zal het een effect hebben op de zwangere vrouw, op de baring of op de gezondheid van de baby? vroeg ik.

    Ik wees erop dat niemand het wist omdat het vaccin experimenteel was.

    Zal het de vruchtbaarheid van de pasgeboren baby beïnvloeden? vroeg ik.

    Ik zei dat niemand dat wist omdat het vaccin experimenteel was.

    Zal het invloed hebben op de fysieke of mentale gezondheid van de baby over een jaar of twaalf jaar? vroeg ik.

    Ik wees erop dat niemand dat wist omdat het vaccin experimenteel was.

    Ik herinnerde de lezers van mijn website eraan dat de Wereldgezondheidsorganisatie in januari 2021 had aanbevolen om zwangere vrouwen niet de experimentele covid-19 prik te geven.

    Men was het erover eens dat er niet genoeg veiligheidsgegevens waren. Zwangere vrouwen waren niet ingeschreven in de eerste onderzoeken.

    Er was ook echte twijfel of het veilig zou zijn om de prik te geven aan vrouwen die borstvoeding gaven.

    Waarom werd vrouwen dan officieel verteld dat ze de prik moesten krijgen?

    Ik meldde toen dat ik had rondgezocht en dat, hoewel ik veel gepubliceerd materiaal had gezien, ik nog steeds geen adequaat, overtuigend klinisch bewijs had gezien dat ons vertelde wat er wel (of niet) zou kunnen gebeuren met zwangere vrouwen en hun ongeboren baby’s. Ik meldde dat ik niet in staat was geweest om de juiste informatie te vinden. Ik meldde dat ik geen bewijs had kunnen vinden dat naar mijn tevredenheid bewijst dat de covid-19 prik veilig is om aan zwangere vrouwen te geven. Ik meldde echter dat ik een enorme hoeveelheid informatie had gezien waaruit bleek dat het covid-19-vaccin in verband werd gebracht met duizenden sterfgevallen en miljoenen significante ongewenste bijwerkingen en dat de waarschuwingen die ik in 2020 had afgegeven, juist waren.

    Mijn conclusie bleef dat niemand dit experimentele vaccin zou moeten krijgen. “Ik zou deze prik zeker niet geven aan een zwangere vrouw of een vrouw die verwacht zwanger te worden,” zei ik.

    En ik wees erop dat we nooit moeten vergeten dat het niet aan degenen onder ons die twijfelen aan de werkzaamheid of veiligheid van een medicijn of injectie is om te bewijzen dat het gevaarlijk is. Het is aan de promotors van dat medicijn om te bewijzen dat het veilig is. En ze hebben niet en ze kunnen niet bewijzen dat de covid-19 prik veilig is of zal zijn voor zwangere vrouwen, voor kinderen of voor wie dan ook.

    Voor de goede orde wees ik erop dat ik al meer dan 50 jaar over medicijninteracties en bijwerkingen schrijf en dat ik, hoewel ik waarschijnlijk de meest ervaren arts op dit gebied ter wereld ben, verbannen ben door alle mainstream media en het grootste deel van het internet.

    Nu is het 2024 en vrouwen die zwanger zijn of net een baby hebben gekregen, sterven in zorgwekkende aantallen.

    Tussen 2020 en 2022 stierven in totaal 293 vrouwen in het Verenigd Koninkrijk tijdens hun zwangerschap of binnen 42 dagen na het einde van hun zwangerschap. Dat is een sterftecijfer onder moeders van 13,41 per 100.000.

    En dat is een enorme stijging ten opzichte van de 8,79 sterfgevallen per 100.000 in de voorgaande jaren.

    De belangrijkste doodsoorzaak was trombose of trombo-embolie. Hartproblemen kwamen ook voor.

    De medische wereld staat perplex.

    “Wat kan in hemelsnaam de oorzaak zijn?” vragen ze zich af.

    “Zou het een slechte gezondheid zijn?” vragen ze.

    “Zouden deze vrouwen sterven omdat ze zwaarlijvig zijn?” vragen ze.

    “Of hebben vrouwen betere zorg nodig tijdens de zwangerschap?” vragen ze.

    NIEMAND ZIET HET VOOR DE HAND LIGGENDE ANTWOORD

    Het lijkt mij dat deze vrouwen sterven omdat ze de covid-19 prik hebben gekregen – waarvan bekend is dat het bloedproblemen veroorzaakt.

    Ik denk dat je een idioot moet zijn – of gekocht en betaald – om het daar niet mee eens te zijn.

    In 2020 heb ik herhaaldelijk gewaarschuwd dat dit zou gebeuren. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat zwangere vrouwen in het bijzonder deze prik niet zouden moeten krijgen.

    Niemand luisterde. Iedereen in de medische wereld en de media snauwde me af en verbande me gewoon. Artsen met media-aandacht hielden vol dat de covid-19 prik volkomen veilig was voor volwassenen, kinderen en zwangere vrouwen. Journalisten zonder ervaring en zonder kennis kondigden de wereld aan dat het vaccin veilig was voor zwangere vrouwen. Gekochte en betaalde factcheckers deden wat hen verteld werd en verklaarden dat de covid-19 prik het veiligste product was dat ooit gemaakt was – volkomen veilig voor iedereen. Hoeveel mensen zullen sterven als gevolg van al die leugens?

    In 2020 – en het is nu 2024 – waarschuwde ik dat er een epidemie zou uitbreken van hartziekten, beroertes en terugkerende kanker. Het medische establishment spotte. Vandaag de dag beweert het medische establishment dat het verbaasd is over de epidemie van hartaandoeningen, beroertes en kanker – en het enorme aantal onverklaarbare plotselinge sterfgevallen onder jonge mensen. De Bangkok Post viel me venijnig aan in 2020, vandaag waarschuwen ze voor de problemen met het covid-vaccin. Vergeet trouwens nooit dat het nog niet zo lang geleden is dat het medisch establishment roken aanraadde als een goed middel tegen een zwakke borstkas. Ik zou je tientallen andere voorbeelden kunnen geven waaruit blijkt dat het establishment altijd aan de verkeerde kant van de medische wetenschap heeft gestaan.

    Ik waarschuwde ook dat verwondingen door het covid-vaccin toegeschreven zouden worden aan covid-19 (de nieuwe griep). Ik moet echter toegeven dat een deel van mij niet dacht dat het publiek in zulke schandalige propaganda zou trappen; helaas heb ik onderschat hoe goedgelovig en onnadenkend de mensenmassa is. Laatst hoorde ik bijvoorbeeld twee vrouwen in een winkel praten over de tienerzoon van een buurvrouw die met myocarditis in het ziekenhuis lag. Een van hen zei: “Het was covid-19 dat myocarditis veroorzaakte, ook al was hij er volledig tegen ingeënt”.

    De video’s waarin ik waarschuwde voor de gevaren van het vaccin werden overal verboden, dus miljoenen zijn, net als die vrouw, misleid en beroofd van waarheden.

    Maar er is nu geen andere logische verklaring.

    Wanneer, o wanneer, zal iemand in het medische establishment en de mainstream media begrijpen dat de covid-19 prik dodelijk is?

    Ik vrees dat het antwoord is: ‘Waarschijnlijk nooit’.

    Omdat de waarheid te verdomd lastig is.

    Dus wat is het plan? Wat, behalve oneindige oorlogen, massale hongersnood en gebroken economieën, zal 2024 brengen?

    We weten dat de covid-injectie het menselijke immuunsysteem vernielt, dat wisten we vanaf het begin. We weten dat mensen die de prik hebben gekregen kwetsbaarder zijn voor een reeks infecties. We weten dat de bijwerkingen vaak dodelijk of schadelijk zijn en het lijkt waarschijnlijk dat de epidemie van plotselinge of onverwachte sterfgevallen onder voorheen gezonde mensen te wijten is aan deze giftige en nutteloze uitvinding.

    We kunnen alleen maar speculeren over wat deze gevaarlijke experimentele stof nog meer kan aanrichten.

    Ten minste één expert, een Duitse patholoog, heeft bewijs gevonden dat aantoont dat het spike-eiwit dat geproduceerd wordt door de covid mRNA-prikken het sperma vervangt bij mannen die gevaccineerd zijn. Welke invloed dit zal hebben op de vruchtbaarheid en de bevolkingsgroei onder de gevaccineerden is een onderwerp voor onderzoek dat waarschijnlijk nooit zal worden uitgevoerd. Voeg dit probleem bij de vervrouwelijking van mannen door vrouwelijke hormonen in het drinkwater en je kunt zien hoe de samenzweerders van plan zijn om het aantal vrouwen dat zwanger wordt te verminderen.

    En vergeet niet dat ander onderzoek problemen met de eierstokken bij vrouwen heeft aangetoond.

    Wat is er nog meer?

    Nou, één mogelijkheid (slechts een wilde gok) is dat de covid-injectie op één of andere manier zal interageren met onderhuidse implantaten die gebruikt worden als onderdeel van het voorgestelde digitale ID-systeem.

    Ik vermoed al heel lang dat de covid-injectie slechts een test was om een of ander wapensysteem uit te proberen.

    En hier is een andere mogelijkheid.

    Miljardairs en wetenschappers hebben dieren van meer dan 100 verschillende soorten gevaccineerd met verschillende vaccins – waaronder het experimentele covid-19 vaccin. Eén groep onderzoekers heeft zelfs gezegd, dat dieren “vrijwillig hebben meegewerkt.”

    En nu worden dieren ziek met angstaanjagende symptomen.

    Er is een reële mogelijkheid dat mensen die geïnjecteerd zijn met het covid-19 vaccin soortgelijke symptomen ontwikkelen. Ik kan je niet vertellen dat dit zal gebeuren, maar niemand kan je vertellen dat het niet zal gebeuren.

    En zoals ik jaren geleden al waarschuwde, twijfel ik er niet aan dat er binnen een jaar of zo een enorm aantal sterfgevallen zal zijn door hartaandoeningen en problemen met de bloedsomloop.

    Deze sterfgevallen zullen de schuld krijgen van de lockdowns (die, zoals ik al waarschuwde in april 2020, een zeer schadelijk effect hadden op de gezondheidszorg) en, in het Verenigd Koninkrijk, van de stakingen van artsen en verpleegkundigen.

    De vaccins zullen natuurlijk worden genegeerd als een risicofactor – ook al heb ik meer dan DRIE jaar geleden al gewaarschuwd voor deze problemen en heb ik solide bewijs geleverd voor mijn waarschuwingen.

    En er is nog een ander zeer ernstig probleem met het zogenaamde covid-19 vaccin. Normaal gesproken duurt het jaren voordat de ziekte van Creutzfeldt Jakob – CJD – zich ontwikkelt bij mensen, maar er zijn wetenschappelijke artikelen verschenen waaruit blijkt dat CJD zich ontwikkelde enkele dagen nadat de covid-19 prik was gegeven. Er zijn talloze andere gevallen opgedoken en bij veel van hen werd de diagnose binnen enkele maanden na de prik gesteld en veel van de gediagnosticeerden stierven vrij snel. Het zal je niet verbazen dat ik al in 2020 waarschuwde voor de risico’s van dit type hersenziekte, en het zal je ook niet verbazen dat ik universeel werd bespot door artsen, journalisten, zogenaamde factcheckers en diverse trollen.

    Je moet wel hartstikke gek zijn om je te laten prikken met het zogenaamde covid-19 vaccin. En je moet moordzuchtig zijn om het te geven. Het bewijs dat deze rotzooi niet geschikt is voor het doel is overweldigend. En toch wil niemand met mij in discussie gaan over de waarde ervan. Dat zegt alles. De mainstream media stapelen alleen maar leugens op leugens. Laatst zag ik een krantenkop die voorspelde dat een nieuwe soort covid 100% van de mensen die het infecteert zal doden. Waarom niet 200% van degenen die het infecteert? Het is pure waanzin. Maar het is officiële waanzin.

    Ik vrees dat over een jaar of twee (of zelfs eerder) regeringen overal (geholpen en bijgestaan door de door Gates gecontroleerde WHO) zullen aankondigen dat er een nieuw, nog dodelijker virus is geïsoleerd. Sterker nog, ze zijn al bezig met bangmakerij door te waarschuwen voor een denkbeeldige ziekte die ze hebben uitgevonden. De ziekte, genaamd Ziekte X, werd gepromoot alsof ze echt was, met krantenkoppen in de mainstream media met de tekst “Wereldleiders komen bijeen voor dreigende Ziekte X die 20 keer meer dodelijke slachtoffers kan maken dan covid.” Ze kwamen natuurlijk bijeen in Davos – al tientallen jaren het officiële adres van de hel.

    De enige vraag is: waarom, aangezien ziekte X volledig denkbeeldig is, heeft de WHO zich beperkt tot de suggestie dat deze ziekte 20 keer meer dodelijke slachtoffers zou kunnen maken dan covid? Waarom niet 1000 keer meer dan covid? Als je ziektes gaat verzinnen, waarom dan niet met meer verbeeldingskracht?

    En het is onvermijdelijk dat een nieuw ‘vaccin’ met enorm enthousiasme wordt gepromoot.

    De volgende keer is het mogelijk dat mensen die gevaccineerd zijn met de ‘nieuwe prik’ binnen maximaal vijf jaar dood zijn – vooral als hun lichaam en immuunsysteem zijn aangetast door de covide prik.

    Klinkt dat krankzinnig?

    Onthoud alsjeblieft dat ik in mijn boek `Coming Apocalypse’ dat in april 2020 werd gepubliceerd – bijna vier jaar geleden – de verplichte vaccinatieprogramma’s, digitalisering en de afslachting van ouderen heb voorspeld.

    Bekijk mijn voorspellingen van de afgelopen vier jaar. Ik sta achter alles wat ik heb gezegd in meer dan 300 video’s, verschillende boeken en duizenden artikelen voor mijn website. Maar de waarheid vertellen en bewijzen publiceren heeft geleid tot steeds wredere verboden en eindeloze leugens. En mijn hele geschiedenis is herschreven door de CIA en andere overheidsinstanties.

    En nog steeds weigert het Britse Covid Inquiry mij toe te staan te getuigen in een duur onderzoek dat alleen maar bewijs aanneemt van mensen die alles fout hebben. Er wordt geen verantwoording afgelegd en de advocaten willen niet weten waarom ik alles goed had en de regering en de medische wereld alles gevaarlijk en voorspelbaar fout hadden.

    YouTube, de BBC en de rest van de media zijn verantwoordelijk voor genocide door nepnieuws; hun medewerkers zullen vereeuwigd worden voor hun verraad en verraad.

    YouTube was overigens zo vastbesloten om mij te vernietigen dat ze teruggingen en tv-programma’s van mij verwijderden die 20, 30 en zelfs 40 jaar oud waren. Ik waarschuw al tientallen jaren voor dreigend fascisme en medische wanpraktijken, maar geen van die oude programma’s die ze hebben verwijderd, had iets te maken met covid of de opwarming van de aarde. Ze hebben ze waarschijnlijk verwijderd uit wrok en om te proberen mijn reputatie te vernietigen zodat mijn aanvallen op de leugens zouden worden genegeerd. En Wikipedia verwijderde de pagina’s over mijn boeken over Bilbury – die zich afspeelden in de jaren 1970 – en mijn vier romans over mevrouw Caldicot. Waar was dat in vredesnaam voor nodig?

    Ondertussen begint de mainstream media ruimte en tijd te geven aan artsen en verpleegkundigen die de covid prik oorspronkelijk met enthousiasme promootten, maar die nu, te laat en zonder gevaar voor zichzelf, hun angsten over de veiligheid van het vaccin delen. Vertrouw geen van hen. Deze charlatans en valse profeten hebben bakken met geld verdiend aan covid-19, maar zodra de volgende angst uitbreekt zullen ze hun ware gezicht laten zien door weer de kant van de samenzweerders, globalisten en bangmakers te kiezen.

    En nu promoten ze het mazelenvaccin, het griepvaccin en het gordelroosvaccin en waarschuwen ze voor ziekte X die iedereen zal doden tenzij we ons laten vaccineren. Ik heb altijd gewaarschuwd dat covid slechts een proefversie was om mensen bang te maken en te dwingen. Het medische establishment wil nooit debatteren over vaccinatieprogramma’s, zelfs niet als er geen bewijs is dat een vaccin effectief is en er genoeg bewijs is dat het gevaarlijk is en meer kwaad dan goed kan doen. Debat en discussie zijn verboden en iedereen die vragen stelt wordt gestraft, belasterd en vernietigd. Als ze ervan overtuigd waren dat ze gelijk hadden, zou je denken dat ze met mij in debat zouden willen gaan om te bewijzen dat ik ongelijk had. Maar ze weten dat ik gelijk heb en zij ongelijk, dus weigeren ze te debatteren over covid, vaccinatie of andere belangrijke onderwerpen.

    Het establishment heeft het er nu over dat het covid virus uit een Chinees lab komt, dus dat was duidelijk een leugen – zoals het altijd al was. Als het establishment en de mainstream media het ergens over eens zijn, dan is het een vrij veilige gok dat het een leugen is. De ziekte- en sterftecijfers bewijzen onomstotelijk dat covid slechts de omgedoopte griep was. Ze gaven Wuhan de schuld om mensen te laten denken dat covid echt dodelijk was – en om ons klaar te stomen voor een oorlog met China, de volgende fase van de Derde Wereldoorlog.

    Als je je realiseert dat regeringen over de hele wereld de bevolking van hun land willen verminderen en niet willen dat de mensen ergens heen reizen, dan lijkt alles wat ze doen logisch. Ze willen ons allemaal verarmen – daarom vernietigen ze de wereldeconomie – en ze willen niet dat je iets bezit. In Groot-Brittannië steunen steeds meer mensen hulp bij zelfdoding, wat een beetje lijkt op kalkoenen die voor Kerstmis stemmen. Ongetwijfeld heeft de regering gezien hoe goed Canada het doet in het terugdringen van de bevolking met gelegaliseerde hulp bij zelfdoding, dat ze het hier ook willen invoeren. Is het plan om mensen zo ellendig mogelijk te maken zodat ze in de rij gaan staan voor deze sterfklinieken om zelfmoord te plegen? Hoe lang zal het duren voordat ze zeggen dat het de plicht is van 70-plussers om zichzelf van het leven te beroven om de gezondheidszorg te ontlasten? Dan wordt die leeftijd verlaagd naar 60, dan naar 50 enzovoort. Denk je dat dat niet kan gebeuren? Dan heb je onderschat hoe slecht de machten die niet mogen zijn werkelijk zijn.

    Ooit werden mijn boeken in 26 talen uitgegeven. Nu heb ik geen buitenlandse uitgevers meer en hoewel ik alleen al in het Verenigd Koninkrijk meer dan drie miljoen boeken heb verkocht, vind je tegenwoordig geen enkel boek van mij meer in Britse boekwinkels. En er zijn acht buitenlandse uitgevers die me niet eens royalty’s sturen die ze me verschuldigd zijn voor boeken die ze hebben verkocht. Vroeger was ik een van de best betaalde columnisten van de kranten, maar tegenwoordig ben ik volledig verbannen. Redacteuren hebben opdracht gekregen niet met me te praten. Ik weigerde geld te verdienen met mijn video’s of website omdat ik niet vervuild wilde worden door advertenties, maar ik begin te denken dat dat misschien een vergissing was. De Royal Society of Arts heeft me geroyeerd en ik word alom aangevallen als een vermeende in diskrediet geraakte samenzweringstheoreticus voor de misdaad van de 21e eeuw om de waarheid te vertellen.

    Al jaren ben ik de meest verbannen dokter ter wereld, maar niemand, niemand, heeft fouten gevonden in meer dan 300 video’s, duizenden artikelen en een aantal boeken. Ongekwalificeerde, tiener factcheckers, in dienst van overheden en lobbyisten hebben het geprobeerd en hebben gelogen, maar hebben geen fouten gevonden. Ik ben verbannen van alle social media, maar ze staan toe dat valse sites in mijn naam blijven bestaan – en ze weigeren ze te verwijderen. Sommige van deze valse sites hebben duizenden zogenaamde volgers.

    Ik ben verbannen, onderdrukt, tegengewerkt en belasterd voor de zeer moderne zonde van het vertellen van de waarheid. Begin 2020 werden mijn video’s regelmatig door miljoenen bekeken. Dat veranderde snel. Vandaag de dag is het moeilijk om mijn website of mijn video’s te vinden. Ik heb nooit geld verdiend met mijn video’s of mijn websites en mijn inkomen is verwoest en onze levens zijn verwoest. Handelaren komen niet naar het huis. Ik heb één zinloze en absurde dreigende rechtszaak gehad die niet meer was dan tijdverspillende overlast. Er werden diepe sneden gemaakt in twee autobanden – vermoedelijk in de hoop dat we een ernstig ongeluk zouden krijgen. De prijs die ze tegenwoordig vragen voor eerlijkheid is hoog.

    Ik heb jullie dit allemaal maar om één reden verteld: zodat jullie begrijpen hoe slecht de vijand werkelijk is; zodat jullie begrijpen hoe wanhopig ze zijn om alles geheim te houden. Ze willen niet discussiëren of debatteren over wat ze doen. Ik heb tientallen verzoeken gedaan die allemaal zijn genegeerd. Het medische establishment en de mainstream media zijn nu in handen van zeer meedogenloze mensen. En ze zijn vastbesloten om de waarheid en iedereen die hun leugens aan de kaak durft te stellen, de grond in te boren.

    De toekomst ziet er met de dag somberder uit. Sociaal krediet is er bijna. De Bank of England introduceert dit jaar haar eigen cryptomunt. Banken sluiten met angstaanjagende snelheid. Iedereen die naar de EU wil reizen zal vanaf oktober vingerafdrukken moeten nemen en gefotografeerd moeten worden – net als een crimineel of slaaf.

    In de vier jaar sinds we deze fraude aan het licht brachten, zijn we gedemoniseerd, aangevallen en geruïneerd. Mijn vrouw Antoinette, die nog herstellende was van een kankeroperatie, voelde zich niet goed toen we begonnen, maar ze is enorm dapper geweest – vooral toen de bedreigingen snel en hard binnenkwamen. Een paar jaar lang hadden we walkie talkie radio’s bij ons zodat we met elkaar konden communiceren als een van ons dacht dat we een geluid in huis hoorden. We zijn allebei christenen, maar we hebben serieus een zelfmoordpact overwogen.

    De tol op de lange termijn begint echter zichtbaar te worden en ik ga een tijdje vrij nemen van het schrijven voor mijn website en het maken van video’s om te proberen voor mijn vrouw te zorgen. Haar laatste consult in het ziekenhuis was, zoals gewoonlijk, telefonisch en duurde ongeveer even lang als een verkeerd nummer. Ze heeft meer nodig. En misschien zullen de trollen hun energie en anonieme moed steken in het bestrijden van regeringen en samenzweerders door hun eigen video’s te maken. Of misschien blijven ze liever sluipen vanuit de schaduw.

    Dank aan iedereen die ons heeft gesteund. Jullie hebben ons vier jaar – en langer – op de been gehouden. Deel dit alsjeblieft met iedereen die je kent of niet kent.

    Onthoud alsjeblieft dat je niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker. En als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer slapen.

    Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens.

    En bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel.


    Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    2 reacties :

    Izzy zei

    Thank you Dr. Coleman, for who you dare to be, for who you are! For all the lessons you gave us. You truly understand what 'To Love' means, as a Verb. All the best for both of you! ❤️

    Anoniem zei

    MET EEN TRAANT AFSCHEID VAN EEN GOUDEN MAN IN EEN STOEL. A.S.

    Een reactie posten