Deze arts heeft slecht nieuws voor de gevaccineerden

Datum:
 • dinsdag 23 januari 2024
 • in
 •  Volgens de arts krijgt 20 procent van de mensen die een coronaprik hebben gehaald myocarditis: 200.000 per miljoen.  Robin de Boer 23-1-2024

  Delen

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:03

  De Canadese arts Chris Shoemaker komt met een schokkende onthulling, schrijft parlementslid Andrew Solomon Napuat uit Vanuatu op sociale media.

  Volgens de arts krijgt 20 procent van de mensen die een coronaprik hebben gehaald myocarditis: 200.000 per miljoen. De helft daarvan sterft binnen vijf jaar. “Dat is geen voorspelling, maar een vaststaand feit en de waarheid,” zei Shoemaker.

  De enige reden waarom de overige 50 procent niet binnen vijf jaar sterft, is dat myocarditis in sommige gevallen mild is met als gevolg dat ze wat langer leven, lichtte de arts toe.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Gigantische aantallen

  Shoemaker waarschuwde dat 75 procent binnen 10 jaar komt te overlijden. Het is dus een zeer ernstige aandoening.

  Myocarditis is normaal gesproken buitengewoon zeldzaam: één op een miljoen mensen wordt gediagnosticeerd met de aandoening. Tegenwoordig zijn dat er volgens hem dus 200.000 per miljoen bij de gevaccineerden. “Gigantische aantallen. Verschrikkelijk.”

  Een aanzienlijk deel van de gevaccineerden krijgt myocarditis zonder het te weten. Mensen met deze verborgen vorm hebben verder geen klachten, zei Shoemaker. Ze krijgen geen pijnsignaal dat aangeeft dat hun hart ontstoken is.

  DNA

  Shoemaker zei verder dat er DNA in de vaccins van Pfizer en Moderna zit. Hij verwees daarbij naar het onderzoek van microbioloog Kevin McKernan.

  Binnen zes minuten komt het DNA in al je cellen terecht. Het gevolg is dat je cellen tot wel 10 jaar nieuw mRNA en spike-eiwit aanmaken. “Hartelijk bedankt Pfizer en Moderna.”

  Je hebt gedurende die periode meer kans om kanker of een longembolie te krijgen, of om onvruchtbaar te worden.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


  NineForNews.nl  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het valt wel op dat we veel lezen over plotseling gestorven sporters, filmsterren, reporters enz., maar geen woord over de experimentele vaccins al laat men het woord experimenteel altijd voor het gemak maar weg. Het klimaat schijnt opeens de oorzaak te zijn. Hoe kan je het verzinnen, en nog erger, hoe kan je die onzin geloven.
  Al vallen alle gevaccineerden morgen dood neer dan is het in ieder geval niet de schuld van de vaccins, voor zover er nog gesproken kan worden over vaccins.

  Een reactie posten