De lang geplande nucleaire oorlog in Europa

Datum:
  • maandag 22 januari 2024
  • in
  • Categorie: , , , ,
  •  het zijn allemaal afleidingsmanoeuvres ....




    Geplaatst op  door E.J. Bron

    (Door: Drs. E.N. Schilder)

    Ik heb de afgelopen dagen eens goed gekeken en geluisterd naar wat men in Davos eigenlijk heeft besproken/bekonkeld… Gaza, Israël, de spreidingswet… het zijn allemaal afleidingsmanoeuvres om buiten beeld te houden wat zij naar mijn idee al een tijdje aankondigen en waar afgelopen week in Davos de nadruk op is gelegd.

    Enerzijds wil men de gehele wereldbevolking decimeren en wat overblijft (Digital-ID-gestuurd!) onderwerpen aan één wereldregering, waarbij u al uw rechten als mens verliest en zij úw leven (voor úw eigen bestwil en ‘gezondheid’ uiteraard…) gaan ‘regelen’/be- en overheersen. Anderzijds gaan zij naar mijn inschatting – DIT jaar nog! – uitvoeren waar zij al een tijdje mee dreigen: namelijk een nucleaire oorlog in (Oost?)Europa ontketenen om doel één te bespoedigen. Agenda 2050 is agenda 2030 geworden en agenda 2030 is agenda 2024 geworden? Zu kreeeeet rieset!

    Vanaf het begin werd door de NAVO (psycho Jens Stoltenberg en WEF-consorten) namelijk al ‘voorspeld’/aangekondigd dat Poetin de kernreactoren in Oekraïne zou aanvallen om een nucleaire ramp/oorlog te starten. Poetin echter is niet dom en heeft het tegenovergestelde gedaan: namelijk díe kernreactoren beschermd tegen Oekraïense/NAVO-aanvallen. Ik vermoed echter dat de NAVO – net als met de Nord Stream pijpleiding – ZÈLF een nucleaire aanval op eigen (!) grondgebied (leest u: een van de vele ‘nieuw lidstaten’?) zal ensceneren en Rusland daar de schuld van geven. Dat creëert namelijk een unieke mogelijkheid om de expansie- en aanvalsdrift van de NAVO om te zetten in een ‘mandaat’ om Rusland nucleair aan te vallen, omdat zij zelf ook wel inzien dat zij de door de NAVO geënsceneerde Oekraïne-oorlog niet op een ‘normale manier’ kunnen winnen. Anderzijds is het uiteraard een uitgelezen kans om in één klap héél veel mensen- en dierenlevens weg te vagen, wat uiteraard weer ‘goed is’ voor de CO2- en de stikstofuitstoot en derhalve het ‘redden van het klimaat en de wereld’…

    Als ik Stoltenberg en Ollongren namelijk werkelijk EXACT (!) hetzelfde taal- en woordgebruik hoor bezigen, neem ik hun duidelijk doorgestoken-kaart ‘waarschuwingen’ uitermate serieus! Namelijk dat de “samenleving in 2024 het onverwachte (maar door de NAVO reeds lang geplande!) moet verwachten”. De andere overeenkomsten met beide personen is dat zij beiden het brein van een Alfa-mannetje hebben in het lichaam van een zielig, vroeger op school gepest schlemielletje en nu hun kans grijpen om ‘belangrijk’ te zijn en de geschiedenis van Europa te herschrijven… Ik kan uiteraard niet in hun geesteszieke breintjes kijken, maar dit is wat ik dit jaar persoonlijk van de globalistische ‘één-wereld-regering en één-gezondheidsorganisatie verwacht!

    De vraag waar ik mij echter maar niet aan kan onttrekken, is: waarom wordt al die jonge, goed getrainde, agressieve, mannelijke ‘asielzoekers’/Afrikaanse en Midden-Oosterse moslim ‘strijders’ eigenlijk geen baan aangeboden bij defensie en na een korte opleiding – op een afgelegen eiland voor ieders veiligheid – eigenlijk niet in Oekraïne ingezet om daar hun ‘nieuwe land’ te gaan verdedigen? Laat hen maar eens laten zien wat ze er daadwèrkelijk voor over hebben om zich hier te mogen vestigen…

    Door:
    Drs. E.N. Schilder
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    0 reacties :

    Een reactie posten