Boem! Waar de Duitse en Amerikaanse media nu wel over durven te vertellen, maar ‘onze’ NOS nog niet

Datum:
 • maandag 22 januari 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  DNA-verontreiniging in coronavaccins....


  Robin de Boer 22-1-2024  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:44

  De Duitse omroep WDR heeft donderdag een zorgwekkend item uitgezonden over DNA-verontreiniging in coronavaccins. Het heeft de mogelijkheid om menselijk DNA binnen te dringen. In iedere dosis blijken miljarden DNA-fragmenten te zitten.

  WDR vroeg vaccinmaker BioNTech om commentaar, maar kreeg geen reactie. De medische toezichthouder in Duitsland, het Paul Ehrlich-instituut, heeft er nog geen onderzoek naar gedaan. De monsters die ze testen, worden aangeleverd door de fabrikant en daar vertrouwen ze op.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Niet garanderen

  Waarom wordt hier geen onderzoek naar gedaan? Hoe gevaarlijk is deze DNA-verontreiniging? Longarts Thomas Voshaar zei in de studio dat hij niet kan garanderen dat er geen enkel risico aan kleeft.

  “Boem! Waar het Duitse WDR nu wel over durft te vertellen, maar ‘onze’ NOS kennelijk nog niet,” reageert data-analist Wouter Aukema. Zijn co-auteur Kevin McKernan ontdekte vorig jaar DNA-verontreiniging in de mRNA-vaccins.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Het heeft even geduurd

  Ook de Amerikaanse zender Fox 35 Orlando brengt nu het nieuws over de DNA-vervuiling in de coronavaccins. “Het heeft even geduurd,” aldus medisch adviseur Wendy Mittemeijer.

  Artsen uiten hun bezorgdheid richting medicijnwaakhond FDA en gezondheidsdienst CDC over de klinische implicaties.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten