Wat dénkt Tijs van den Brink wel niet? | Analyse interview Flavio Pasquino - Tijs van den Brink

Datum:
 • dinsdag 5 december 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Wat dénkt Tijs van den Brink wel niet?  4-12-2023


  Het gesprek tussen Flavio Pasquino van BLCKBX.tv en Tijs van den Brink van de NPO (EO) was er één om in te lijsten. Een gesprek zonder bevredigende uitkomst, maar wel een die zo aan de kersttafel gevoerd had kunnen worden. Respectvol en met een luisterend oor voor elkaar. En bovendien heel leerzaam over hoe de bovenkamer werkt van mensen die NIET wakker zijn geworden in een dystopische wereld, in maart 2020.

  Wil je weten wat ik van de opname van BLCKBX vind en wat mijn analyse is van de meningen en feiten? Je ontdekt het in deze video. Lieve groet, Igor van Kaam Wil je mij steunen in mijn werk? Dat kan door een donatie te doen aan: https://whydonate.com/nl/donate/nlp-a... Gebruikte links:    • Tijs van den Brink in debat over feit...   https://ourworldindata.org/grapher/nu... https://www.metronieuws.nl/televisie/... https://ourworldindata.org/explorers/... https://www.weforum.org/organizations... https://tpo.nl/2023/03/01/zwijgen-urs...

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Tijs zou kritischer kunnen zijn en is als een leek achter het narratief aangelopen, terwijl hij als presentator bevooroordeeld is.
  En gasten als van haga en w engel de wind van voren krijgen.
  Een presentator hoort objectief te zijn ,dus tijs een dikke min
  Wel weer een plus dat je verder graaft ,beter ooit dan nooit

  Anoniem zei

  Tijs wordt betaald door de NPO, dus die zegt en vraagt precies wat de NPO(en het Kartel) van hem verwacht, dus Anoniem 1, dat is niet zo ingewikkeld dat snapt een kind nog wel.
  Het is te hopen dat er eindelijk paal en perk gesteld wordt aan de zeer eenzijdige berichtgeving van de NPO(behalve Omroep ON), nooit 1kwaad woord over het Kartel, ook niet over de grootschalige fraude met Corona. Misschien zou Tijs zich daar eens wat drukker over moeten maken en daar eens door moet gaan vragen aan Hugo, Mark en de rest van die smeerlappen.

  Een reactie posten