Uitspraken EMA leggen bom onder prikcampagne van Hugo de Jonge

Datum:
 • dinsdag 5 december 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • .....het [vaccin] is niet bedoeld voor het beheersen van het aantal besmettingen.  Uitspraken EMA leggen bom onder prikcampagne van Hugo de Jonge


  Robin de Boer 5-12-2023

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:29

  Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) schreef samen met een aantal collega’s een brief aan het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA met daarin een reeks vragen. Bijvoorbeeld hoe het agentschap tot de goedkeuring van het coronavaccin is gekomen, wat die goedkeuring behelst, hoe veilig het vaccin is en waarom ze het aan iedereen aanbevelen.

  Ze kregen een brief terug van vijf kantjes waarin het EMA erg openhartig is, zei De Graaff in de studio van het tv-programma Ongehoord Nieuws.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Voor een ander

  Het agentschap schrijft onder meer: u heeft totaal gelijk als u zegt dat het [vaccin] niet bedoeld is voor het beheersen van het aantal besmettingen.

  Tijdens corona hoorde je vaak: je neemt het vaccin voor een ander. Toenmalig coronaminister Hugo de Jonge zei: je doet het niet om jezelf te beschermen, maar je doet het voor een ander.

  Bom

  “Wat hij zegt, is precies het tegenovergestelde van wat het EMA zegt,” benadrukte De Graaff. “En het EMA is niet één of ander EU-instituut, maar dé geneesmiddelenautoriteit in de Europese Unie. Zij geven wel of niet goedkeuring om een geneesmiddel op de markt te brengen.”

  De antwoorden van het EMA leggen een bom onder de prikcampagne van Hugo de Jonge.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl
   

  1 reacties :

  Anoniem zei

  De Media en NPO zijn doodstil want je zou eens een slapende hond wakker kunnen schudden over de genocide die er gaande is en niemand weet bovendien wat er nog komen gaat vanwege die rotzooi.
  Geïnjecteerde zwangere vrouwen, kinderen, tieners, niemand die de ellende over de wat langere tijd kan voorzien. Denk nou niet dat die ellende met de softenon kinderen een uitzondering was, want de Farmacie betaalt miljarden aan schadevergoedingen, maar die bedragen zijn peenuts vergeleken met wat ze te wachten staat. Het beroerde is echter dat vrijwel alle Regeringen schuldig zijn dus de deksel zit stevig op de doofpot, dat zien we in Nederland wel waar alle documenten zwart gelakt zijn of niet beschikbaar vanwege "landsbelang" of Privé. Hoe kan je het verzinnen.

  Een reactie posten