Topexpert waarschuwt het publiek voor het ‘verbijsterende’ aantal excessieve sterfgevallen in Amerika

Datum:
 • zaterdag 16 december 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Een vooraanstaand deskundige is op de nationale televisie verschenen om het Amerikaanse volk te waarschuwen voor de “verbijsterende” aantallen extra sterfgevallen die in het hele land worden geregistreerd, meldt Frank Bergman.


  16-12-2023


  Dr. Pierre Kory, Chief Medical Officer van de Frontline COVID-19 Critical Care Alliance, sloeg alarm tijdens een optreden in de Fox News-show van Laura Ingraham. De intensive care-arts legde uit waarom verzekeringsactuarissen een ‘verbijsterende’ piek in het aantal sterfgevallen laten zien.

  Kory onthulde donderdagavond tijdens ‘The Ingraham Angle’ dat er in 2023 158.000 extra Amerikaanse sterfgevallen zijn geregistreerd in vergelijking met het pre-pandemische jaar 2019.

  Zoals hij opmerkt, omvatten de gegevens voor 2023 alleen de eerste negen maanden van het jaar. “In de eerste negen maanden van dit jaar stierven 158.000 Amerikanen meer onverwachts dan in heel 2019”, begon Ingraham. “Dat is meer dan het aantal slachtoffers in elke oorlog sinds Vietnam. ‘Allemaal gecombineerd’, benadrukte ze.

  “Nu blijkt uit actuariële gegevens dat jongeren hier onevenredig zwaar worden getroffen. “De sterfte was 26% hoger onder verzekerden van 35 tot 44 jaar en 19% hoger onder verzekerden van 25 tot 34 jaar,” zei ze.

  Ingraham merkte op dat het totale aantal Covid-sterfgevallen sinds 2021 met 84% is gedaald en beweerde dat het virus niet verantwoordelijk is voor het overschot.

  Kory suggereerde dat de experimentele mRNA-injecties van Covid hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor de overtollige sterfgevallen onder jongeren.

  ‘Over de timing valt niet te twisten’, zei hij.

  “Waarom zijn de gezondste elementen van de samenleving – dit zijn jonge, werkende mensen met een levensverzekering – plotseling begonnen te sterven in een tempo dat we in 2021 nog nooit eerder hebben gezien? En het gaat door.”

  “We blijven zitten met de vraag: wat is er in 2021 op de Amerikaanse werkvloer gebeurd dat tot dit ongekende sterftecijfer heeft geleid?” ‘We hebben nog nooit in dit tempo mensen zien sterven’, voegde hij eraan toe.

  Kory suggereerde dat de injecties bijdragen aan de stijgende sterftecijfers, aangezien hij veel meer patiënten met ‘lange vax’ heeft gezien dan met ‘lange Covid’.

  “Ik ben gespecialiseerd in Covid-zorg”, legde Kory uit.

  “Niet alleen acuut, maar ik ben gespecialiseerd in Long Covid en Long Vax”, zei hij.

  “Long Vax is de chronische ziekte die wordt veroorzaakt door het vaccin.

  “Het komt veel vaker voor dan Long Covid.

  “En ik heb duizenden patiënten die gedecimeerd zijn. Hun gezondheid is verstoord.”

  Kory riep op tot “antwoorden” van de federale overheid over de sterftecijfers.

  Hij beweert dat de regeringsfunctionarissen van de Democraat-president Joe Biden de alarmerende bevindingen routinematig ‘negeren en verwerpen’.

  ‘Klinkt als een dekmantel,’ antwoordde Ingraham.

  KIJK:

  Het aantal sterfgevallen onder jongeren is nu zo hoog gestegen dat de levensverwachting voor Amerikanen aanzienlijk is gedaald.

  In een recent bericht op Twitter/X klaagde Robert Califf, commissaris van de Food and Drug Administration (FDA) over de “catastrofale” achteruitgang in de VS. levensverwachting.

  Verzekeringsactuatoren voorspellen ook dat deze trend zich tot 2030 zal voortzetten.

  De sector verwacht dat de stijging vooral onder jongeren zal doorzetten.

  Uit The Science Times:

  Sectoranalisten en actuarissen voorspellen dat het aantal sterfgevallen onder mensen met een levensverzekering tot 2030 zal aanhouden en op jongere leeftijd het hoogst zal zijn.

  Deze voorspelling is in tegenspraak met de normale sterfteverwachtingen voor een krachtige bevolking met een levensverzekering.

  Het ergste wordt zelfs verwacht van slecht verzekerde Amerikanen die getroffen zijn door een handicap.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  0 reacties :

  Een reactie posten