Strafklacht tegen Von der Leyen en anderen bij het Internationaal Strafhof in Den Haag

Datum:
 • donderdag 7 december 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Regeringen wisten dat de vaccins de verspreiding van het virus niet zouden voorkomen


  2-12-2023


  Strafklacht tegen Von der Leyen en anderen bij het Internationaal Strafhof in Den Haag


  Met hun beslissingen hebben mevrouw von der Leyen en anderen de levens van 451 miljoen EU-burgers in gevaar gebracht en hen gewetenloos vrijgegeven voor onderzoeksdoeleinden. Met hun acties hebben zij de voorwaardelijke goedkeuring door de EMA mogelijk gemaakt en ondersteund van een vaccin waarvan de doeltreffendheid en veiligheid niet bekend zijn, waarvan de productie grote risico’s met zich meebrengt, die volgens het contract kunnen leiden tot overlijden, ziekte en invaliditeit, en nog veel meer, schrijft David Berger.

  De AllgemeinWohlLobby en de mensenrechtenorganisatie United For Freedom, vertegenwoordigd door Uwe Kranz en Marianne Grimmenstein-Balas, hebben nu een strafrechtelijke klacht ingediend tegen degenen die primair verantwoordelijk zijn voor de vooraankoopovereenkomst tussen de EU en BioNTech/Pfizer bij het Internationaal Strafhof in Den Haag.

  De voorafgaande aankoopovereenkomst tussen Pfizer/BioNTech en de EU werd op 20 november 2020 namens de EU-landen namens de EU-landen ondertekend door Nanette Cocero, Global President (Vaccines) bij Pfizer en Stella Kyriakides, EU-commissaris voor Gezondheid. Het is al lang bekend dat de vaccins veel te snel en te haastig werden getest en goedgekeurd. De Europese Commissie en de regeringen hebben tot nu toe echter geweigerd het contract openbaar te maken.

  Nu is het duidelijk waarom: Omdat in dit contract iedereen kan lezen hoe de Europese Commissie en de EU-regeringen zonder aarzeling met de levens van hun 451 miljoen burgers hebben gespeeld. Onlangs is de eerste geheime koopovereenkomst tussen de EU en de vaccinfabrikanten BioNTech/Pfizer uitgelekt. Het volledige contract vindt u via deze link: https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf

  Daarom hebben de twee vertegenwoordigers van de mensenrechtenorganisatie United For Freedom, Marianne Grimmmenstein-Balas en Uwe Kranz, op 28 november 2023 een strafrechtelijke klacht ingediend tegen degenen die primair verantwoordelijk zijn voor dit contract bij het Internationaal Strafhof in Den Haag.

  Op basis van de beschikbare informatie is er reden om aan te nemen dat talrijke schendingen van de Code van Neurenberg, misdaden tegen de menselijkheid, genocide en oorlogsmisdaden door meerdere individuen zijn gepleegd. De volgende personen worden beschuldigd:

  • Directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie: TEDROS ADHANOM GHEBREYESUS
  • Voorzitter en CEO van Pfizer Biopharmaceuticals Group: ALBERT BOURLA,
  • Voorzitter van het Paul Ehrlich Instituut: KLAUS CICHUTEK
  • Directeur van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) EMER COOKE
  • voormalig president Vaccines, Pfizer Biopharmaceuticals Group, NANETTE COCERO
  • Bill en Melinda Gates Foundation medevoorzitter WLLIAM “BILL” GATES III,
  • EU-commissaris voor Volksgezondheid STELLA KYRIAKIDES,
  • Voorzitter van de Europese Commissie URSULA VON DER LEYEN
  • en andere

  In dit contract stelt de Europese Commissie dat het gebruik van het vaccin “onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de EU-lidstaten valt”. Niet de Europese Commissie, niet BioNTech/Pfizer zijn verantwoordelijk voor de aanvraag, maar de EU-lidstaten. De farmaceutische bedrijven zijn dus nergens aansprakelijk voor.

  De EU aanvaardt dat de productie van het vaccin onderhevig is aan “aanzienlijke risico’s en onzekerheden”. De Europese Commissie heeft dus de hoge risico’s en onzekerheden bij de productie van het vaccin onderkend en tegelijkertijd de tekortkomingen van de vaccinproductie goedgekeurd. Op pagina 25 van het koopcontract specificeren de Europese Commissie en BioNTech/Pfizer zelfs voor welke vaccinschade de schadevergoeding van het farmaceutische bedrijf geldt. Dit zijn: overlijden, lichamelijk letsel, geestelijk of emotioneel letsel, ziekte, invaliditeit, verlies of schade aan eigendommen, economisch verlies of bedrijfsonderbreking.

  Bovendien bevestigen de individuele EU-lidstaten met de door de EU onderhandelde ordercontracten dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het vaccin niet bekend zijn en dat er onbekende bijwerkingen kunnen optreden. En dit met een vaccin dat gebruikt zou moeten worden om gezonde mensen te vaccineren (!)!

  Op 18 oktober 2023 bevestigde de EMA, in reactie op een verzoek van verschillende EuroparlementariĆ«rs, dat “de COVID-19-vaccins niet zijn goedgekeurd om overdracht van de ene persoon op de andere te voorkomen” ( bron )

  Regeringen wisten dat de vaccins de verspreiding van het virus niet zouden voorkomen. Zij gaven deze kennis echter niet door aan de burgers en voerden desondanks verplichte vaccinatie in voor sommige bevolkingsgroepen. Daarbij negeerden ze allemaal de Code van Neurenberg en de algemene mensenrechten.

  De volledige strafklacht vindt u via deze link:
  https://gemeinwohl-lobby.de/wp-content/uploads/2023/12/Voelkerrechtsstrafanzeige.pdf 


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Von der Leyen heeft op persoonlijke titel 4 miljard "vaccins" bij Pfizer besteld . Haar man is werkzaam in de Farmacie dus die zal ongetwijfeld in fikse bonus gehad hebben. Als we dan weten dat de EU ca. 400 miljoen inwoners heeft dan betekent dat 10 prikken per bewoner van de EU, dus baby's , jeugd en jong volwassenen, enz. De e-mails die hier mee gepaard gingen weigert ze openbaar te maken, dus een zwakzinnige kan op zijn klompen aanvoelen dat er volop gefraudeerd is en nog steeds wordt. Het mag de bewoners van de EU wat kosten maar dan heb je ook helemaal niets, Von de Leyen dus wel. Geweldig toch zo'n EU?

  Een reactie posten