Poetin verklaart dat globalisten terrorist Klaus Schwab een legitiem militair doelwit is

Datum:
 • donderdag 14 december 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Poetin heeft Rusland weer groot gemaakt.

   

  13-12-2023

  Klaus Schwab, medeoprichter van het World Economic Forum, is volgens de Russische president Vladimir Poetin een wereldwijde terrorist die ter verantwoording moet worden geroepen, schrijft Thepeoplesvoice.

  Tijdens de plenaire zitting van de 20e bijeenkomst van de Valdai International Discussion Club in Sochi verklaarde Poetin dat globalisten, waaronder Schwab en zijn naaste adviseurs, legitieme militaire doelwitten zijn omdat ze schaamteloos hebben geprobeerd de macht te grijpen in een globalistische staatsgreep.

  Volgens Poetin is de agressie van Schwab rechtstreeks in strijd met het internationaal recht en plaatst hem in het vizier van een krachtig militair antwoord dat gericht is op het herstel van de wereldwijde orde – om nog maar te zwijgen van het redden van de mensheid van een toekomst van slavernij en geestelijke verarming.

  Al tientallen jaren vliegen Schwab en zijn trawanten de wereld rond in privéjets en eten ze lekker vlees, terwijl ze de rest van ons waarschuwen dat we binnenkort gevangen zitten in steden van 15-minutensteden waar we insecten zullen eten en zonder fundamentele mensenrechten of waardigheid zullen leven.

  Maar volgens insiders liggen de mooie dagen van Schwab achter hem en zal de spanning opgevoerd worden tot 11.

  Poetin begrijpt dat globalisten pas tevreden zullen zijn als alles waar je van houdt en wat je viert, vernietigd is.

  Je tradities, cultuur, familiewaarden en religies staan op het spel. Ze zullen niet stoppen voordat ze jou, je geest en je geschiedenis hebben gebroken.

  Als een man gemeten kan worden aan zijn vijanden, dan lijkt Poetin iets goed te doen.

  De extreem-linkse globalistische miljardair George Soros heeft geklaagd dat Poetin de ‘Nieuwe Wereldorde’ dwarsboomt bij het uitvoeren van zijn agenda.

  Inderdaad, veel lof.

  Ondertussen heeft de gewoonlijk laconieke Jacob Rothschild ook Poetin uitgekozen en bitter geklaagd over de vastberadenheid van de Russische president om het bankkartel uit Rusland te schoppen en de Nieuwe Wereldorde te ontmantelen.

  Naast het verdrijven van Soros en Rothschild heeft Poetin GMO’s verboden, het cultuurmarxisme bestreden en meer dan 15.000 kerken gebouwd. Hij heeft gezinnen aangemoedigd om meer kinderen te krijgen en transgender propaganda voor kinderen verboden.

  Hij heeft zelfs de normalisering van pedofilie door het WEF aan de kaak gesteld en verklaard dat dit de ultieme vernietiging van het gezin is, bedoeld om alle culturen en nationale identiteiten te vernietigen.

  De globalisten elite haat Poetin omdat hij hun sociale agenda tart terwijl hij weigert hun economie vernietigende beleid over te nemen.

  Tussen 1999 en 2014 vertienvoudigde het Russische BBP en steeg de wereldranglijst van de 22e naar de 8e plaats. De Russische schuld/BBP-ratio daalde van 100% in 1999 naar 17% in 2016. De buitenlandse reserves groeiden van vrijwel niets naar de 6e plaats op de wereldranglijst. De goudreserves groeiden ook uit tot de 6e grootste ter wereld.

  Met andere woorden, Poetin heeft Rusland weer groot gemaakt. Daarom is zijn goedkeuring nog steeds boven de 80%.

  Maar hij is nog niet klaar. Poetin heeft lang beloofd om de Nieuwe Wereldorde te vernietigen, en om dat te doen weet hij dat hij de kop van de slang moet afhakken.

  Het WEF van Klaus Schwab is een reusachtige vampierinktvis die zich rond de Westerse wereld heeft gewikkeld en meedogenloos zijn bloedschacht steekt in alles wat hij kan gebruiken om het menselijk ras tot slaaf te maken.

  Terwijl de Westerse mainstream media Rusland blijven afschilderen als een autoritaire staat, is het WEF volledig geïnfiltreerd in Westerse democratieën, holt ze van binnenuit uit en verandert ze stilletjes in kleine dictaturen.

  Volgens het parlement in het door het WEF geïnfiltreerde Canada wordt het stellen van vragen nu beschouwd als “desinformatie” en moet iedereen die vragen stelt over het WEF geschrapt worden.

  Heb je dat begrepen? Blijkbaar kan het stellen van vragen nu worden bestempeld als “openlijke desinformatie”. We leven echt in de toekomst van Orwell wanneer oorlog vrede is, slavernij vrijheid, en vragen stellen strikt verboden is.

  Ondertussen heeft Poetin in Rusland waarheidsbommen laten vallen die in het Westen volledig onopgemerkt zijn gebleven omdat de mainstream media begrijpen dat ze zijn argumenten niet kunnen weerleggen met iets anders dan censuur, oneerlijke lastercampagnes en canceling.

  Luister hoe Poetin uitlegt waarom Rusland weer groot is. Elk land ter wereld kan van deze toespraak leren. Elk land in de wereld kan weer groot worden – zolang ze hun eigen soevereiniteit respecteren en de sirenenzang van de Nieuwe Wereldorde afwijzen.

  Helaas voor Schwab en zijn plan om de soevereiniteit van elk land op aarde te ontmantelen en zijn dystopische visie van microchips, openluchtgevangenissen en extreme ontvolking, zijn de afgelopen twee jaar niet volgens plan verlopen. In feite zijn ze een ramp geweest voor de globalisten.

  De mensen van de wereld worden langzaam maar zeker wakker voor de waarheid over zijn kwaadaardige agenda en Schwab en zijn trawanten zijn nu doodsbang om berecht te worden.

  Onderzoekers verzamelen momenteel massa’s bewijsmateriaal tegen sleutelfiguren van de internationale globalistische elite om hen ter verantwoording te roepen in de komende Neurenberg 2.0 processen voor misdaden tegen de mensheid.

  Maar nu de veroordelingen van Poetin duidelijk zijn, is het nog maar de vraag of Schwab lang genoeg zal overleven om een rechtszaal in Den Haag te zien, laat staan een gevangeniscel of een strop met zijn naam erop.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  GREAT RESET DOSSIER

  2 reacties :

  Max Q zei

  Voor de volle 100% met Putin eens. Het complete WEF in Davos graag in 1 ruimte. Wolk waterstof fluoride er in blazen. Probleem (inclusief die idioot Schwab) heel snel opgelost........

  Anoniem zei

  Kan niet snel genoeg gaan met Klaus SS Swab.

  Een reactie posten