Italiaans minister van Volksgezondheid onder onderzoek voor moord wegens verzwijgen sterfgevallen COVID-19 vaccin

Datum:
 • donderdag 14 december 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Hij wist dat de injecties mensen doodden en gaf orders aan lokale gezondheidsautoriteiten om sterfgevallen en ernstige bijwerkingen te verbergen.


  13-12-2023


  ”Voormalig Italiaans minister van Volksgezondheid wordt onderzocht voor moord nadat uit e-mails blijkt dat hij vanaf het begin van de vaccinaties wist dat de injecties mensen doodden en dat hij orders gaf aan lokale gezondheidsautoriteiten om sterfgevallen en ernstige bijwerkingen te verbergen om de Italiaanse burgers gerust te stellen over hun veiligheid en om de vaccinatiecampagne niet in gevaar te brengen.”

  Oorspronkelijk gepubliceerd op Vigilant News Network, schrijft Patricia Harrity.

  “Voormalig Italiaans minister van Volksgezondheid Roberto Speranza wordt onderzocht voor moord nadat e-mails onthullen dat hij vanaf het begin van de vaccinaties wist dat de injecties mensen doodden en orders gaf aan lokale gezondheidsautoriteiten om sterfgevallen en ernstige bijwerkingen te verbergen om Italiaanse burgers gerust te stellen over hun veiligheid en om de vaccinatiecampagne niet in gevaar te brengen,” meldde InfoWars medewerker Greg Reese in een virale X post die werd gedeeld door Alex Jones.

  TRANSCRIPT

  Het verhaal is gemeld op zowel Duitse als Italiaanse nieuwsnetwerken. Ik zal nu een Engelse vertaling geven.

  Het Openbaar Ministerie in Rome doet onderzoek naar Roberto Speranza, de Italiaanse minister van Volksgezondheid ten tijde van de COVID-maatregelen. Hij was verantwoordelijk voor de vaccinatiecampagne.

  De onderzoeken zijn het gevolg van klachten over de zogenaamde AIFA e-mails van het Italiaans Geneesmiddelenbureau. De voormalige directeur van AIFA, Nicola Magrini, wordt ook onderzocht.

  De publicatie van deze interne e-mails onthulde dat ze vanaf het begin op de hoogte waren van de gevaren van de COVID-vaccinatie. De beschuldiging is dat de verantwoordelijke minister en het hoofd van de geneesmiddelenautoriteit de nietsvermoedende Italiaanse bevolking willens en wetens hebben blootgesteld aan dit risico.

  Ja, ze hebben de Italianen aangemoedigd om zich te laten vaccineren. Vaccinatie werd zelfs verplicht gesteld voor bepaalde beroepsgroepen. Daardoor kwamen veel bijwerkingen aan het licht, waaronder fatale.

  Er wordt onderzoek gedaan naar moord, ernstig lichamelijk letsel en meer, omdat Speranza en Magrini blijkbaar instructies gaven aan de lokale gezondheidsautoriteiten om de sterfgevallen en ernstige bijwerkingen die onmiddellijk na de vaccinatie optraden, te verzwijgen. Na het begin van de vaccinaties om de vaccinatiecampagne niet in gevaar te brengen en de burgers gerust te stellen over hun veiligheid..

  De verantwoordelijke minister en het hoofd van IEFA moeten zich nu verantwoorden voor deze acties. Volgens de klachten van de politievakbonden en de financiële politie, maar ook van de privé-organisatie Listen to Me, die 4200 mensen vertegenwoordigt die schade hebben opgelopen door vaccinaties.

  In Italië werden politieagenten en leraren verplicht gevaccineerd tegen COVID.

  Hier is de voormalige minister van Volksgezondheid, Roberto Speranza, trots op de vaccinatiestatistieken in Italië. We hebben nu een enorm hoog percentage gevaccineerden bereikt in Italië, 89,41%. Op dit moment is dus iets meer dan 10% van de bevolking in Italië niet gevaccineerd.

  Roberto Speranza wordt momenteel onderzocht op leugens die hij zou hebben verteld over vaccins. Hij wordt onder andere beschuldigd van ideologische leugens en moord.

  Kijk, dit is het document dat we je vanavond exclusief laten zien. Hierin staat dat de voormalige minister, Roberto Speranza, samen met Nicola Magrini, de voormalige algemeen directeur van AIFA, beiden geregistreerd staan in de onderzoeksdossiers van het Openbaar Ministerie in Rome.

  Vorige week nam het Huis van Afgevaardigden van de Filippijnen een resolutie aan om meer dan 260.000 onverklaarde sterfgevallen in 2021 en 67.000 onverklaarde sterfgevallen in 2022 te onderzoeken. De volgende dag werden ze getroffen door een aardbeving van 7,6 magnitude.


  Verslaggeving voor InfoWars, dit is Greg Reese.

  Deze onthutsende beschuldigingen werden gemeld door zowel Duitse als Italiaanse nieuwsnetwerken.

  Reese gaf een Engelse vertaling van een Italiaanse uitzending over dit verhaal:

  Het Openbaar Ministerie in Rome doet onderzoek naar Roberto Speranza, de minister van Volksgezondheid van de Italiaanse regering, ten tijde van de COVID-maatregelen. Hij was verantwoordelijk voor de vaccinatiecampagne. De onderzoeken zijn het gevolg van klachten over de zogenaamde AIFA e-mails van het Italiaans Geneesmiddelenbureau. De voormalige directeur van AIFA, Nicola Magrini, wordt ook onderzocht.

  Roberto Speranza, voormalig Italiaans minister van Volksgezondheid.

  De publicatie van deze interne e-mails onthulde dat ze vanaf het begin op de hoogte waren van de gevaren van de COVID-vaccinatie. De beschuldiging is dat de verantwoordelijke minister en het hoofd van de geneesmiddelenautoriteit de nietsvermoedende Italiaanse bevolking willens en wetens hebben blootgesteld aan dit risico.

  .

  Ja, ze moedigden Italianen aan om zich te laten vaccineren. Vaccinatie werd zelfs verplicht gesteld voor bepaalde beroepsgroepen. Als gevolg daarvan kwamen veel bijwerkingen aan het licht, waaronder fatale. De onderzoeken gaan over moord, zwaar lichamelijk letsel en meer, omdat Speranza en Magrini klaarblijkelijk instructies gaven aan de lokale gezondheidsautoriteiten om de sterfgevallen en ernstige bijwerkingen die zich onmiddellijk na het begin van de vaccinaties voordeden, te verzwijgen om de vaccinatiecampagne niet in gevaar te brengen – en om de burgers gerust te stellen over hun veiligheid.

  De verantwoordelijke minister en het hoofd van AIFA moeten zich nu verantwoorden voor deze acties. Volgens de klachten van de politievakbonden en de financiële politie, evenals van de particuliere organisatie “Luister naar mij”, die 4200 mensen vertegenwoordigt die schade hebben opgelopen door vaccins in Italië, werden politieagenten en leraren onderworpen aan de verplichte COVID-vaccinatie.

  Hier is de voormalige minister van Volksgezondheid, Roberto Speranza, die trots de vaccinatiestatistieken in Italië aankondigde. “We hebben nu een enorm hoog percentage gevaccineerde mensen bereikt in Italië, 89,41%. Op dit moment is dus iets meer dan 10% van de bevolking in Italië nog niet gevaccineerd.”

  Welnu, vandaag wordt er een onderzoek ingesteld naar Roberto Speranza voor leugens die hij zou hebben verteld over vaccins. Hij wordt onder andere beschuldigd van ideologische leugens en moord. Kijk, dit is het document dat we je vanavond exclusief laten zien. Hierin staat dat de voormalige minister, Roberto Speranza, samen met Nicola Magrini, de voormalige algemeen directeur van AIFA, beiden geregistreerd staan in de onderzoeksdossiers van het bureau van de openbare aanklager in Rome.

  Reese voegde eraan toe dat het Filipijnse Huis van Afgevaardigden onlangs stemde voor een onderzoek naar de mysterieuze toename van het aantal onverklaarde sterfgevallen, met meer dan 260.000 in 2021 en ongeveer 67.000 in 2022.

  Bron – Greg Reese Substack


  Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER  0 reacties :

  Een reactie posten