Wat wij mogen verwachten

Datum:
 • donderdag 23 november 2023
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  Het volk heeft een duidelijke stem laten horen! 
  Wat wij mogen verwachten


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Allereerst: Nederland, GEFELICITEERD! Eindelijk is het gezonde verstand weer terug van weggeweest. Het ‘nieuwe’(debiele) normaal wordt hopelijk weer vervangen door het oude normaal. Het is natuurlijk afwachten hoe het links politieke fascisme dit weer gaat uitspelen met ‘niet met- of onder Wilders willen werken’, maar dan maar met een minderheidskabinet! Dat maakt niets uit. Het volk heeft een duidelijke stem laten horen! Klaar met die massa-immigratie! Klaar met de steeds meer benauwender wordende (onder andere door de digitale ID) EU als zogenaamde superstaat. Klaar met de WHO als overrulende heerschappij bij een geplande ‘pandemie’. Weg met agenda 2030 en de stikstof- en CO2-leugens en derhalve een stop op de openlijke jacht op onze boeren!!! Weg met de WOKE-agenda! Antifa en Instinction Rebellion aanmerken als respectievelijk terroristische en de samenleving en economie destabiliserende organisaties.

  En vooral: Klaar met de ‘adviserende’ bemoeizucht van psychopaat Klaus Schwab! Per direct ontbinden al die peperdure, maar vooral dicterende en dwingende contracten met de EU, NAVO, WEF en de WHO en de grenzen dicht! Laat Nederland dat kleine Gallische dorpje in Europa zijn! Het voorbeeldland! Vooroplopend in de strijd tegen het wereldwijd georganiseerde nieuwe fascisme (The New World Order), zoals het globalisme zichzelf noemt.

  Wat wij nog meer verwachten:

  Een normale, betaalbare gezondheidszorg met slechts één zorgaanbieder: namelijk de staat! Een gezondheidszorg waar NIET iedereen niveau 4 hoeft te hebben, maar ondersteunende en verzorgende (lasten verlichtende!) banen gewoon weer (betaald!) welkom zijn. Een normaal openbaar vervoer met normale prijzen en maar één aanbieder: namelijk de staat! NUL procent belasting op gezonde voeding. Belastingverlaging op de véél schonere benzine en diesel en terug naar 130 km per uur. Hogere belasting op- en ongevallen-uitkeringen bij ongelukken (waaronder spontaan uitbranden) van/met elektrische auto’s. De levensgevaarlijke(!) elektrische auto’s en busjes weren uit de binnensteden en parkeergarages. Wij willen GÉÉN Fremantle Highway meemaken op land!

  Het ontmantelen van de staatsterreur: de NCTV, het RIEC en het LIEC en de bezem door de AIVD en MIVD! Een stop op de financiering en materialisering van oorlogen! Een onderzoek naar de oversterfte in verband met de misdadige mRNA-‘vaccinaties’ en de terechtstelling van iedereen die daarvan heeft weggekeken, leugens over heeft verspreid en aan mee heeft gewerkt. Gaat u eens serieus praten met Baudet, Jeroen Pols en Willem Engel en zie ook het persbericht vanuit het Europees parlement (in samenwerking met Engel): en gaat u eens praten met Marcel Crok (Clintel). STOP die stikstof- en CO2- leugens en bangmakerij! STOP de angst-, indoctrinatie- en seksualisering programma’s van onze kinderen en kleinkinderen op scholen! Laat kinderen weer gewoon kind zijn!

  Dat gezegd hebbende: de bezem MOET door het NIET onafhankelijke en derhalve corrupte D66/GL-‘rechts´systeem! Diezelfde bezem moet ook door het (D66-gedicteerde) staatsbestel. (de FvD heeft nu bijvoorbeeld een persverbod gekregen?!) De bezem MOET door de NOS, de NPO, RTL en SBS en er moet een verbod komen op desinformatieve en leugenachtige programma’s als POINTER en zogenaamde factcheckers. Het is namelijk te gek voor woorden dat een heel land gegijzeld wordt door slechts een paar leugenachtige, iedereen volledig ONTERECHT bang makende pro-NWO/EU/klimaat-dwaze partijen met hun leugenachtige modellen en propaganda kanalen/programma’s.

  En alstublieft: maak de linkse jeugd erop attent dat elke stem op GL-PvdA, D66, Volt en BIJ1 een stem is op: géén eigen ontwikkeling, géén eigen woning in de toekomst en derhalve géén eigen gezinsleven, maar levenslang BLIJVEN betalen voor de luxe en uitkeringen van gelukszoekers en asielzoekers die hier niets bijdragen (anders hadden zij wel werk gehad, want er is werk genoeg).

  Wat u met de onophoudelijke stroom aan asielzoekers en de bouw van (mega) moskeeën moet doen, weet u zelf wel… Maar zet eerst de burgemeesters die hieraan meewerken en meegewerkt hebben in pek en veren! Zònder wachtgeld uiteraard! Een boete of gevangenisstraf zou namelijk meer op zijn plaats zijn!

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  En toen werd ik wakker.
  Wilders zal eerst de media en npo tot de orde moeten roepen opdat de waarheid publiekelijk en onderbouwd aan het licht komt.
  Kkkeihard de waarheid over alles wat er speelt en hoe corrupt de ministeries en ambtenaren zijn.
  Samen met nsc ,bbb en de vvd op de knieën dwingen tot de juiste koers.
  Weg met het rutte regime en sluit ze op

  Een reactie posten