“Schwab´s” dystopische metropool van de toekomst in Nederland gepland

Datum:
 • woensdag 29 november 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  “Schwab´s” dystopische metropool van de toekomst in Nederland gepland

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab zou de soevereiniteit van Nederland vernietigen, terwijl “Schwab City” of Tristate City gebouwd zou worden om als centrum voor de Great Reset agenda van de Nieuwe Wereldorde te dienen. Dit publiceerde John Bowne in een artikel voor de website “InfoWars”.

  Tristate City met 30 miljoen inwoners als WEF voorbeeldproject

  “Het is een stad, waarin, als alles volgens plan verloopt, ongeveer 30 miljoen mensen zullen wonen. De stad zal het grootste deel van Nederland, een deel van België en een deel van Duitsland omvatten”, aldus de schrijver Michael Yon.

  “De haven van Rotterdam zal eveneens deel uitmaken van de Tristate City en ligt aan de monding van de Rijn”, verklaart Yon.

  Het is een van de grootste havens ter wereld en de grootste van Europa. Iets ten zuiden van Rotterdam ligt Antwerpen, de op een na grootste haven van Europa. “Beide behoren tot de Tristate City”, gaat Yon verder.

  In de tussentijd blijven Amerikaanse banken bankroet gaan en bevindt het Westen zich in een permanente toestand van chaos. Zodra de dollar genoeg verzwakt is, worden overal digitale valuta ingevoerd. Een totalitaire nachtmerrie, die de wereld zich nauwelijks kan voorstellen, verklaart Bowne daar over.

  Tristate City en migratie als wapen

  Volgens Yon zou het ene wapen Tristate City zijn, en het andere de migratie.

  Honderdduizenden migranten, overwegend jonge mannen, gaan vanuit Panama op weg naar de VS. “Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk Panama is”, waarschuwt Yon. “Panama wordt door het WEF en de Communistische Pasrtij van China gedestabiliseerd en veroverd. De migranten zijn de tanks in deze oorlog. Ook Europa wordt door migranten overspoeld.”

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com
  )

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het is jammer dat Klaus Swab zoveel volgers in Nederland heeft onder de D'66, VVDS, GL/PvdA en Volt aanhang want anders zouden we zo'n krankzinnige Swab negeren, nu sluiten Rutte en Co er verdragen mee.

  Anoniem zei

  Heb je al eens gehoord van Renew Europa? Zoek maar eens op en zie, dat D66 en de VVD , Kaag en Rutte er lid van zijn...ook zelensky is er lid van. Meer publicaties graag van de alternatieve media.

  Een reactie posten