Gevolgen PVV-monsterzege voor Oekraïne-beleid

Datum:
 • woensdag 29 november 2023
 • in
 • Categorie:
 •  'Als het Westen zegt "het is klaar", kan Zelensky niks meer'  28-11-2023  De volledige uitzending van blckbx today #249 van maandag 27 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blc... Wat zijn de gevolgen van de PVV-monsterzege voor het Oekraïne-beleid, en hoelang wordt de oorlog nog voortgezet? Desk: podcastmaker en cryptojournalist Boris van de Ven, politiek verslaggever Bert Brandsma en journalist Ab Gietelink Presentatie: Sanae Orchi Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met 'perspectief' 🎥🎙🎬 Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren Over Stichting blckbx Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan. Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou. Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen. Steun je ons? Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren ---- Wil je op de hoogte blijven? Twitter - https://twitter.com/blckbxnews Telegram - https://t.me/blckbxtv Facebook - https://www.facebook.com/blckbx.tv Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blck...

  1 reacties :

  Dekker zei

  De oorlog in Oekraïne had al lang beëindigd kunnen worden als Boris Johnson namens de EU, Zelensky beval de oorlog voort te zetten. Poetin heeft meerdere redelijke voorstellen gedaan, maar die werden allemaal afgewezen.
  De meeste EU leiders, met Rutte voorop en uiteraard de corrupte, seniele pedofiel Biden, hebben er voor gezorgd dat honderdduizenden mensen om zijn gekomen. Feitelijk zijn deze bestuurders/dictators allemaal oorlogsmisdadigers die ook als zodanig berecht behoren te worden. Iets anders valt er niet van te maken.

  Een reactie posten