Prof. vertelt met tranen in zijn ogen wat de wereld nog te wachten staat

Datum:
 • dinsdag 28 november 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Gevolgen: niet te overzien.  Robin de Boer 28-11-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 03:05

  Op 11 en 12 november vond in de Duitse Bondsdag het tweede coronasymposium van de AfD-fractie plaats. Twee dagen lang spraken experts over de gevolgen van het coronabeleid. Ook emeritus hoogleraar Sucharit Bhakdi kwam aan het woord. Hij vertelde met tranen in zijn ogen wat de wereld nog te wachten staat.

  Hij verwees onder meer naar het onderzoek van Kevin McKernan, die ontdekte dat er talloze kleine DNA-deeltjes in de coronavaccins zitten. Diverse laboratoria hebben dit inmiddels bevestigd, zei Bhakdi, die werd onthaald onder luid applaus en met een staande ovatie. In Duitsland zijn ze gevonden in alle 27 batches die tot nu toe zijn geanalyseerd. De vaccins hebben op deze manier het menselijk genoom vervuild. Gevolgen: niet te overzien.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Ongelooflijk onwetend of in- en inslecht

  De mysterieuze sterfgevallen die zich wereldwijd voordoen, zijn slechts het topje van de ijsberg, zei de microbioloog tijdens zijn emotionele toespraak. Zowel jonge als oude mensen krijgen hartziekte door het vaccin. Inmiddels is onomstotelijk bewezen dat vaccinatie kan leiden tot fatale myocarditis, benadrukte hij.

  “Eenieder die beweert dat coronavaccinatie zelden ernstige bijwerkingen veroorzaakt, is ongelooflijk onwetend of in- en inslecht. Ze begaan een misdaad. Net zoals iedereen die deze vaccinatie actief of passief ondersteunt. Omdat het nu wetenschappelijk is bewezen dat vaccinatie enkel negatieve effecten kan hebben, die levensbedreigend kunnen zijn.”

  Pure horror

  Data-analist Wouter Aukema bekeek de speech ook en kon het niet droog houden. “Probeer alsjeblieft de hele presentatie te bekijken,” zegt hij.

  “Schaamteloos stond de WHO toe dat mRNA-vaccins verontreinigd werden met DNA,” voegt statisticus Herman Steigstra toe. “Een ander productieproces dan waarvoor goedkeuring is verleend. Bacteriën deden het werk in plaats van machines. Een deel van dat DNA zit in het vaccin. Pure horror.”

  Nederlandse ondertiteling

  Anton Theunissen is zo vriendelijk geweest om de voordracht te voorzien van Nederlandse ondertiteling. Het Nederlandse transcript vind je hier.

  Besef dat ondanks de stapel beschikbaar en onweerlegd wetenschappelijk bewijs over de gevaren van de vaccins, overheden noch hun instituten een draai hebben gemaakt. Ze hebben dit moment dus laten passeren, merkt Theunissen op. “Bhakdi zegt aan het eind van de video dat ze hun hoofd nog uit de strop kunnen trekken, maar het is al duidelijk dat ze dat niet gaan doen. Er is nu geen weg meer terug. Elke wandaad wordt nu willens en wetens gepleegd, met voorbedachten rade.”

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten