Financiën, migratie en levensbeschouwelijke kwesties: wat wil Omtzigt?

Datum:
 • zondag 12 november 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Waarvoor staat Nieuw Sociaal Contract, de nieuwe partij van Pieter Omtzigt?  12-11-2023


  Zelf zegt hij niet links en niet rechts te zijn. Maar op levensbeschouwelijke kwesties neigt Omtzigt naar de conservatieve kant. Immigratie wil hij inperken, onder meer door de expatregeling te versoberen. Dit stuit op kritiek van ondernemers. Een nieuwe partij, met veel plannen. Maar het is nog onduidelijk is hoe die worden gefinancierd.

  In aanloop naar de verkiezingen interviewen we de lijsttrekkers. Dit keer Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract. Bekijk het hele gesprek hier: https://npo.nl/start/serie/nieuwsuur/... En meer van onze verhalen rondom de verkiezingen kijk en lees je hier: https://nos.nl/collectie/13961 #verkiezingen #interview #NSC #Omtzigt Meer video’s? Abonneer, zet je belletje aan en laat een reactie achter. Volg ons ook op Instagram: instagram.com/nieuwsuur

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Dit keer spreek Omtzigt gedeeltelijk de waarheid. Hij is niet Links en niet Rechts, maar hij is een Globalist en dat is vele malen erger. Zijn vrouw is er lid van, zijn broer ook, dus het is een fraai stelletje landverraders bij elkaar. Op zijn kieslijst staat op 4 ook een Globalist, dus weet waar u op stemt.

  Een reactie posten