‘Dit is een bom onder het vaccinatieprogramma, maar hij gaat niet af’

Datum:
 • donderdag 30 november 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  In alle geanalyseerde vaccins zijn DNA-fragmenten aangetroffen, maar de hoogste concentraties zaten in de prikken van Pfizer.   Robin de Boer 30-11-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:13

  Je zou verwachten dat de ontdekking van talloze kleine DNA-fragmenten in de coronavaccins tot grote opschudding zou leiden, maar niets is minder waar.

  “Dit is een bom onder het vaccinatieprogramma, maar hij gaat niet af,” zei moleculair bioloog Maarten Fornerod van het Erasmus MC in een interview met onderzoeksjournalist Willem Koert.

  Hij merkte op dat er wel meer bommen onder het vaccinatieprogramma liggen, maar dat ze om de één of andere reden niet tot ontploffing komen.

  De vraag is niet meer óf dat gebeurt, maar hoe vaak

  Fornerod werkte op de achtergrond aan het onderzoek mee en een deel van zijn op- en aanmerkingen werd verwerkt in de versie die nu online staat.

  In alle geanalyseerde vaccins zijn DNA-fragmenten aangetroffen, maar de hoogste concentraties zaten in de prikken van Pfizer. Omdat het DNA is verpakt in minuscule vetbolletjes die zijn ontworpen om je cellen binnen te dringen, kunnen deze vaccinaties je erfelijk materiaal veranderen. De vraag is niet meer óf dat gebeurt, maar hoe vaak, benadrukte Fornerod.

  Wie dat in 2021 beweerde, werd een wappie genoemd en verbannen van social media.

  Kankercellen

  De moleculair bioloog vermoedt dat de DNA-verontreiniging het gevolg is van een slordig productieproces. Daarbij hebben de vaccinmakers bacteriën gebruikt die ‘fikse hoeveelheden’ plasmide DNA aanmaken.

  Fornerod zei over de gevolgen van de DNA-fragmenten: “Als ze op een verkeerde plaats in het DNA terechtkomen, kunnen cellen veranderen in kankercellen.”

  Staken

  En wat doet het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) hiermee? Niets. Het agentschap heeft alleen wat passages toegevoegd op zijn website die refereren aan de aanwezigheid van DNA-fragmenten in de coronavaccins.

  Ondertussen wordt er stug doorgeprikt. Fornerod vindt het hoog tijd om het coronavaccinatieprogramma te staken.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Natuurlijk gaat de bom niet af, immers de Politici hoeven zich niet druk te maken want die hebben of een Placebo of een Vrijstelling gehad. Het klootjesvolk mag gerust de moord steken, daar hebben ze geen enkele boodschap aan.

  Een reactie posten