Wat ben ik immens teleurgesteld in Pieter Omtzigt

Datum:
 • dinsdag 12 september 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Dit is simpelweg D66 in een nieuw jasje.
  Wat ben ik immens teleurgesteld in Pieter Omtzigt  (Door: Ines van Bokhoven)

  Immens. Er is dus nog steeds geen enkele partij die ronduit opkomt voor mensen die ronduit gediscrimineerd worden op hun politieke standpunten en levensovertuigingen – en nu al jarenlang. Geen ‘nieuw sociaal contract’.

  Pieters partij zit vol met mensen uit de oude politiek – als je hun bijdragen hier en elders leest, gaat je haar overeind staan van schrik. Mensen die neerkijken op anderen, mensen die niet kunnen omgaan met werkelijke diversiteit en democratie en vrije meningsuiting, mensen die de meest verschrikkelijke xenofobische termen gebruiken, mensen die vaccinatieplicht willen, mensen die vernederen en arrogant zijn. En geen van hen wekt de indruk zich OOIT in die ‘ander’ te hebben verdiept: de linkse dwangmatige onderbuiken vliegen je om de oren.

  Nope, dit wordt niks. Dit is simpelweg D66 in een nieuw jasje. En ik voel me absoluut niet veilig bij wat ik nu begin te zien als een wolf in schaapskleren: straks heeft-ie al die macht, en dan? Vaccinatieplicht en meer dikke vingers richting Grond- en Mensenrechten? Zijn we dan echt ‘fucked’?

  Ik begin het te vrezen met dit team van haters en neerkijkers.

  Geplaatst door:
  E.J. Bron (via X/Twitter; Ines van Bokhoven)
  (www.ejbron.wordpress.com)  1 reacties :

  Anoniem zei

  Wie de uitlatingen van zijn nieuwe woordvoerder van Omtzigt heeft gehoord weet dat Pieter Omtzigt kan wedijveren met de WEF standpunten zoals ook D'66 die standpunten uitdraagt. Het is ook wel een beetje te verwachten van een (oud) CDA'er bij welke partij de hypocratie hoog in het vaandel staat. Hoe graag ook fatsoenlijke mensen het goede van deze partij willen blijven zien, het stopt gewoon een keer. De peilingen wijzen het keer op keer uit, maar helaas ze leren het bij die partij nooit en Omtzigt precies hetzelfde.

  Een reactie posten