VIDEO Marcel de Graaff: “Hoe de EU een communistische dictatuur wordt!”

Datum:
 • donderdag 14 september 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  

  There is no climate crisis!!!  VIDEO Marcel de Graaff: “Hoe de EU een communistische dictatuur wordt!”  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Wat houd zich verscholen achter het globalisme en defacto dus ook achter de Nederlandse regering? Wanneer bekend zou worden dat China de motiverende kracht én initiatiefnemer zou zijn, worden dan opeens alle wappies wél geloofd? China heeft wel alle belang hun communistisch geloof en dus macht uit te breiden. Zijn wij getuige van een wereldwijde machtsovername door China?

  Anoniem zei

  Anoniem 1, De Globalisten uit de VS willen het Communisme invoeren, niet China, Rusland of welk ander land dan ook. Het zijn de super rijken, zoals Bill Gates, de Rotchilds, en nog meer van dat soort reptielen die ons via de WEF, waar "onze" regering bindende afspraken mee gemaakt heeft, willen decimeren. Vandaar het voortdurend angst zaaien via politiek en media.

  Anoniem zei

  Was Jan ook niet de schrijver die alle ongevaccineerden maar wappies vond? We horen Jan er nooit meer over nu blijkt dat duizenden onafhankelijke deskundigen (niet de door Overheid of Farmacie betaalde deskundigen) waarschuwen voor de gevolgen van de prikkies.

  Een reactie posten