Top gezondheidsfunctionaris dringt er bij het publiek op aan om ‘dodelijke’ mRNA-boosters te vermijden vanwege de uitbraak van VAIDS

Datum:
 • woensdag 13 september 2023
 • in
 • Categorie:
 • Pfizer, Moderna en Novavax hebben allemaal nieuwe versies van de injecties gemaakt om uit te rollen naar het publiek.


  12-9-2023


  De hoogste gezondheidsfunctionaris van Florida, hoofdarts Joseph Ladapo, heeft er bij het publiek op aangedrongen om de dodelijke mRNA boostersprikken te vermijden vanwege een wereldwijde uitbraak van VAIDS die in verband wordt gebracht met de Covid-injecties, bericht Sean Adl-Tabatabai.

  De door gouverneur Ron DeSantis gekozen hoofdarts waarschuwde het publiek om de nieuwe booster, die president Biden naar verwachting in de komende dagen zal goedkeuren, te vermijden.

  Ladapo gaf de waarschuwing tijdens een persconferentie en zei dat er bewijs is dat de injectie ernstige schade aan de gezondheid kan toebrengen.

  Ladapo’s waarschuwing valt samen met soortgelijke waarschuwingen van andere wetenschappers over de hele wereld, die allemaal alarm slaan over de epidemie van vaccin-verworven immunodeficiëntiesyndroom (VAIDS).

  Net als AIDS valt de ziekte het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam aan, waardoor mensen kwetsbaarder worden voor andere infecties.

  Slaynews.com meldt: “Luister van binnen naar wat logisch is, wat goed voelt, weet je, wat aanvoelt als de waarheid,” zei Lapado, die zijn advies gaf over het krijgen van de injecties.

  “We weten het allemaal als we het van binnen voelen.”

  Lapado haalde verder recente wereldwijde studies aan die aantoonden dat mensen die de “boosters” kregen, meer kans hadden om Covid en andere virussen op te lopen.

  Zoals Slay News meldt, bleek uit een explosief onderzoek dat mensen die mRNA-injecties hebben gekregen meer kans hebben om Covid op te lopen dan iemand die niet gevaccineerd is.

  DeSantis vergezelde Lapado op het evenement om de waarschuwing van de top gezondheidsambtenaar over de “boosters” te ondersteunen.

  De gouverneur noemde de federale regelgevende instanties bij de FDA en CDC corrupt en beweerde dat ze “in feite een arm van Big Pharma zijn geworden”.

  Goedkeuring van de bijgewerkte boosterprikken wordt binnen enkele dagen verwacht.

  Pfizer, Moderna en Novavax hebben allemaal nieuwe versies van de injecties gemaakt om uit te rollen naar het publiek.

  Net zoals de griepprikken elk jaar worden bijgewerkt, gaf de FDA de fabrikanten van COVID-19-vaccins een nieuw recept, gericht op varianten die opkomen in de aanloop naar de cruciale verkiezingen van 2024.

  De injecties die de FDA gaat goedkeuren zijn gericht op de XBB.1.5-variant.

  De XBB.1.5-variant is de afgelopen maanden echter vervaagd.

  Volgens schattingen van de CDC is XBB.1.5 verantwoordelijk voor ongeveer 3 procent van de huidige gevallen.

  Het federale agentschap zegt dat verschillende andere nieuwere Omicron-varianten domineren, aangevoerd door de 2024-verkiezingsvariant, EG.5, met ongeveer 20 procent.

  Maar ondanks waarschuwingen voor nieuwe varianten voor een pandemie die al lang voorbij is, is er geen toename van sterfgevallen door het virus geregistreerd.

  In een recent rapport wordt opgemerkt dat de meeste geregistreerde gevallen van nieuwe varianten ontdekt zijn door “incidentele” detectie.

  Dit betekent dat de patiënten een ziekenhuis bezochten om een andere reden, die niets te maken had met Covid, en niet wisten dat ze het virus hadden totdat ze getest werden.

  Tijdens Ladapo’s persevenement zwoer DeSantis dat Florida geen lockdowns zal afdwingen, scholen niet zal sluiten of het dragen van maskers en vaccins niet zal verplichten vanwege de recente toename van gevallen.

  “Mensen stevenen weer af op deze waanzin,” zei DeSantis.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Nou nog even de boosters verplicht stellen, behalve uiteraard voor hooggeplaatsten, en het ruimt weer lekker op. Klaus Swab en zijn maten kunnen dan weer tevreden zijn en Rutte en zijn medeplichtigen kunnen weer een fikse bonus tegemoet zien.

  Een reactie posten