Japanse wetenschappers stellen vast dat Covid-19 en alle varianten laboratoriumcreaties zijn

Datum:
 • dinsdag 5 september 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  De vier ruiters van de Apocalyps zijn op ons losgelaten


  5-9-2023

  Onze heersers bootsen het Boek Openbaring na. De oorlog is al jaren op ons losgelaten. Covid en zijn in laboratoria gemaakte varianten zijn het begin van de pest. Hongersnood is in de maak met het slachten van vee om een betwiste opwarming van de aarde tegen te gaan, het onthouden van kunstmest aan boeren, sancties en het vervangen van het menselijke dieet door insecten en kunstmatig voedsel. Wanneer deze drie ruiters hun daden volbrengen, zal de Dood op het bleke paard door onze gelederen trekken. Het is moeilijk om in profetieën te geloven, vooral na duizenden jaren, maar het gebeurt voor onze ogen, schrijft Paul Craig Roberts.

  Oorlog heeft zijn werk gedaan. Sinds het Clinton-regime is oorlog de voornaamste activiteit van de Verenigde Staten en hun imperium. Joegoslavië werd vernietigd. Toen Afghanistan. Toen Irak. Toen Libië, nu Oekraïne. De vernietiging van Syrië werd geprobeerd door Obama en Israël, maar werd geblokkeerd door Rusland. De beloning voor de Russen was de oorlog in Oekraïne. Onderweg zijn hervormingsgezinde regeringen omvergeworpen en leiders die Washington tegenwerkten vermoord. Miljoenen mensen zijn gedood, verminkt, ontheemd en tot vluchteling gemaakt met als resultaat sociale en politieke chaos. Dit terrorisme werd toegebracht in naam van de strijd tegen het terrorisme en de verspreiding van de democratie.

  De pest begon met eindeloze kindervaccinaties en escaleerde met het Covid-“vaccin”, dat miljoenen doden en blijvende verwondingen tot gevolg heeft gehad. Nu, zo ontdekten Japanse wetenschappers, wordt er in laboratoria een nieuwe ronde van door de mens gemaakte Covid-varianten gemaakt.

  Japanse wetenschappers ontdekken dat Covid-19 en alle varianten laboratoriumcreaties zijn

  Hoewel de hoerenmedia en het hoeren medische establishment het blijven ontkennen, weten we al enige tijd zeker uit gepubliceerde artikelen van ’s werelds meest vooraanstaande medische wetenschappers dat Covid-19 een laboratoriumcreatie was. We weten uit vrijgegeven officiële documenten dat Tony Fauci van de NIH “gain of function”-onderzoek financierde, zowel aan de Universiteit van North Carolina als daarna in het Wuhan Lab in China. Hier bestaat geen twijfel over. Het staat in de subsidieverslagen.

  Nu hebben we een onderzoeksrapport van twee Japanse topwetenschappers die aantonen dat alle Covid-varianten ook laboratoriumcreaties zijn en geen mutaties van een natuurlijk voorkomend virus.

  Dit is een vernietigende onthulling.

  Hoe kan de conclusie worden vermeden dat de verspreiding van de pest opzettelijk is? Het is niet het resultaat van een laboratoriumongeluk of van vleermuizen. Is het niet duidelijk dat er in de hele Westerse wereld een samenzwering bestaat om ziekteverwekkers en georkestreerde “pandemieën” te produceren die het excuus worden om de wereldbevolking in te enten met gevaarlijke en ongeteste stoffen en het excuus voor het uitroeien van burgerlijke vrijheden en het onderdrukken van de waarheid als “desinformatie”? Er is een poging gaande om wetenschap die het Covid narratief en de veiligheid van het vaccin uitdaagt als krankzinnigheid te bestempelen en verplichte Covid vaccinatie op te leggen om “de samenleving te pacificeren” en het valse narratief te beschermen (https://www.globalresearch.ca/discredit-covid-vaccine-sceptics-mentally-ill/5831168).

  Het is de goedgelovigheid, de onverschilligheid, het “vertrouwen in autoriteiten” dat blanke etniciteiten kenmerkt die leidt tot de vernietiging van mensen.

  Mensen vragen zich af waarom sommige mensen die gevaccineerd worden, sterven of hun gezondheid ruïneren, terwijl anderen geen nadelige gevolgen ondervinden. Het antwoord is, zoals studies door onafhankelijke wetenschappers hebben geconcludeerd, dat er verschillende versies van de Covid-vaccin waren, sommige krachtiger dan andere, en velen kregen een placebo in de vorm van een zoutoplossing. De reden hiervoor is duidelijk. Als iedereen een dodelijke injectie krijgt, of een geruïneerde gezondheid, dan wordt het complot zelfs zichtbaar voor de onnozele mensen die de autoriteit vertrouwen, en wordt het complot ontmaskerd. Aangezien er meer mensen de vaccinatie overleefden dan er gedood of verwond werden, creëert dit een achterban voor Covid vaccinatie.

  De volgende keer, en de keer daarna, zullen er meer overleven dan sterven, maar na verloop van tijd zullen ze allemaal sterven omdat elke vrijgekomen ziekteverwekker angstige en goedgelovige mensen in “vaccinatiebescherming” drijft, waardoor sommigen sterven en anderen overblijven voor de volgende ronde. Aangezien de Covid-varianten in laboratoria worden geproduceerd en geen natuurlijke ontwikkelingen zijn, kunnen ze dodelijker worden gemaakt. Het is zeker dat ze werken aan een variant die immuun is voor Ivermectine en HCQ.

  Zoals ik al heb benadrukt, heeft het onvermogen of de onwil van het Congres, onafhankelijke wetenschappers, het medisch establishment, het rechtssysteem en de media om diegenen die de “Covid Pandemie” hebben georkestreerd en willens en wetens mensen hebben geïnjecteerd met een gevaarlijke stof waarvan bekend is dat deze dood en letsel aan de gezondheid kan veroorzaken, een tweede ronde van dood en letsel mogelijk gemaakt. En een derde, en een vierde, en een vijfde … .

  “Geen verwijten, we moeten verder en ons richten op de nieuwe uitdaging” is de slogan die degenen die ons vermoorden afschermt van aansprakelijkheid. “Misschien is er een fout gemaakt, maar we moeten onze leiders en aangestelde medische autoriteiten niet wantrouwen of er zal erger gebeuren.” “Er is niets anders te zien dan deze nieuwe Covid-variant, ga uw vaccinatie halen.”

  Aldus beschermd tegen herkenning, rijden de Vier Ruiters onopgemerkt onder ons rond.

  Bill Gates, Klaus Schwab en een groot aantal anderen zijn van plan om de wereldbevolking te verminderen, en het lijkt erop dat ze succes hebben.

  Zullen de mensen wakker worden? Waarschijnlijk niet. Ze zijn al gehersenspoeld en geïndoctrineerd dat dit artikel en alle andere waarschuwingen “desinformatie” zijn.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


  0 reacties :

  Een reactie posten