Filmpje! Arnold Karskens roept op tot actie voor Ongehoord Nederland: 'Ze krijgen ons niet klein!'

Datum:
 • dinsdag 5 september 2023
 • in
 • Categorie:
 •  "Maak ons groot - dan krijgen ze ons niet klein," zegt Karskens terecht.


  5-9-2023


  Filmpje! Arnold Karskens roept op tot actie voor Ongehoord Nederland: 'Ze krijgen ons niet klein!'


  Michael van der Galien

  Arnold Karskens is er KLAAR mee dat het mediakartel en het partijkartel zijn omroep Ongehoord Nederland kapot proberen te krijgen. Maar hij geeft niet op. Nee, hij wil keihard strijden voor ON! Hij vraagt mensen die het ON-geluid steunen samen met hem een vuist te maken.

  In een nieuwe video die Karskens gemaakt heeft voor ON! maakt hij duidelijk dat hij en ON! samen een √©chte Nederlandse traditie willen voortzetten: een traditie die gestoeld is op de meningsvrijheid en op tolerantie voor, en zelfs het omarmen van, kritische denkers. Van opiniemakers en anderen die tegen de stroming inzwemmen, en die daarvoor alle ruimte krijgen, ook als de gevestigde macht daar vaak heel ongemakkelijk van wordt.

  "Ooit een land voor vrijsprekers," zegt Karksens over ons eens zo mooie land. "Een vrijplaats voor dichters en schrijvers. Een toevluchtsoord kunstenaars, filosofen, andersdenkenden, andersschrijvenden, anderssprekenden. Een land waar √°lles bespreekbaar was."

  Maar, gaat hij verder, "dat land wil nu allerlaatste omroep met een eigenwijs geluid uit het bestel gooien. Dat is toch ongehoord?"

  Daarom roept hij iedereen op die ON! een warm hart toedraagt lid te worden van de omroep. "Maak ons groot - dan krijgen ze ons niet klein," zegt Karskens terecht.

  Het is natuurlijk heel gemakkelijk om lid te worden van Ongehoord Nederland. Want ja, Karskens heeft 100 procent gelijk. Het kartel gaat ON! totaal proberen te slopen. Ze gaan de omroep uit het bestel proberen te gooien - en daarna gaan ze er dan ook nog eens voor zorgen dat ON! ook op private wijze niet goed kan functioneren. Want zo werkt dat bij het bestel: als ze achter je aangaan, dan willen ze je ook echt totaal vernietigen.

  Hoe dan ook, Karskens heeft dus gelijk. Word lid van ON! Want alleen op die manier help je de omroep werkelijk een vuist te maken tegen deze overduidelijk aanval op de pers- en meningsvrijheid van het kartel.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten