Beste volledig gevaccineerden: De nieuw goedgekeurde COVID-prik is GEEN booster – het is letterlijk een nieuw (niet getest) vaccin

Datum:
 • dinsdag 19 september 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Zelfs als u gevaccineerd en geboosterd bent, beschermt dat niet tegen de nieuwe Covid "varianten". Dus als u nog steeds die Covid-onzin slikt, moet u het proces helemaal opnieuw doorlopen.


  18-9-2023

  ls u al eerder “gevaccineerd” en “geboosterd” bent voor het COVID-19 virus, gefeliciteerd: u heeft absoluut niets bereikt behalve de vernietiging van uw immuunsysteem, omdat de nieuwste circulerende COVID “varianten” geen partij zijn voor iets anders dan de nieuwste COVID prikken die door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) zijn goedgekeurd, schrijft Ethan Huff.

  Dit is in feite wat Kathy Hochul, gouverneur van New York, haar kiezers deze week vertelde na het besluit van de FDA om de “updated” COVID-prikken van Pfizer en Moderna goed te keuren en toestemming te geven voor emergency use authorize (EUA).
  Volgens Hochul zijn alle eerdere COVID-injecties ineffectief tegen nieuwere varianten zoals Omicron XBB.1.5. Daarom moeten de volledig gevaccineerden opnieuw naar de kliniek om deze nieuwste Big Pharma-injecties te nemen als ze deze herfst en winter beschermd willen blijven.

  “Het is letterlijk een nieuw vaccin,” zei Hochul met haar beste “valley girl” stem. “Het is geen boostervaccin. Het is geen versterker. Het is een nieuw vaccin dat ontworpen is om de nieuwe varianten aan te vallen.”

  Anders gezegd, Hochul zegt eigenlijk dat Operation Warp Speed niets heeft uitgehaald en dat iedereen nu opnieuw een injectie moet krijgen als ze COVID 2.0 willen overleven.

  Hochul: Weigeren om de nieuwste COVID prikken te nemen betekent dat u egoïstisch bent
  Als dat bericht alleen nog niet genoeg is, gaat Hochul verder met te zeggen dat dit allemaal niets voorstelt omdat Amerikanen al sinds het begin steeds opnieuw prikken krijgen.

  “We doen dit al sinds maart 2020 – geen reden om nu te stoppen,” zei Hochul, in een poging om grappig te zijn. “Denk niet alleen aan uzelf.”

  “Vertel het iedereen: vertrouw niet op het feit dat u in het verleden een vaccin hebt gehad – het zal u deze keer niet helpen,” benadrukte ze verder. “Zelfs voor gezonde volwassenen is COVID ernstig – u wilt het niet krijgen.”

  Met andere woorden, wees niet boos dat u al twee, drie, vier of zelfs meer COVID-prikken hebt genomen omdat de overheid beloofde dat u beschermd zou zijn, om die bescherming vervolgens in een oogwenk te laten verdwijnen omdat, oh sorry. Nee, volgens Hochul moet u gewoon uw mond houden, ophouden met egoïstisch te zijn en gewoon weer een prik nemen.

  Hochul, die de rol van bureaucratische arts speelt, ook al is ze nauwelijks gekwalificeerd om een hotdogkarretje te runnen, beloofde de New Yorkers dat als ze gewoon zouden instemmen met deze nieuwe prik, er voorlopig geen COVID-prikken meer nodig zouden zijn.

  “Ik krijg mijn vaccin zeer binnenkort,” beloofde Hochul niet overtuigend. “Dit nieuws komt op een perfect moment. Mijn team heeft net met de FDA gebeld en bevestigd dat het COVID-vaccin onderweg is naar New York.”

  “Het bijgewerkte vaccin beschermt tegen de nieuwere COVID-stammen omdat het gebaseerd is op de Omicron … variant – zo noemen we het. Het is echt een vaccin op maat … We wachten om te weten te komen welke leeftijdsgroepen de FDA en CDC aanraden om de prik te krijgen … Je hebt er maar één nodig, geen dubbele doses meer, en nogmaals, dit begint vrijdag hier in New York.”

  Hochul eindigde haar propagandatoespraak met het herhalen van dezelfde vermoeide leugen dat “het vaccin altijd de beste manier is geweest om uzelf en uw gemeenschap te beschermen tegen COVID-19,” ook al zei ze eerder in de toespraak dat “het vaccin”, verwijzend naar de oude vaccins, gefaald hebben.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER

  0 reacties :

  Een reactie posten