Omtzigt legt tot in detail de stiekeme spelletjes van Hugo de Jonge uit!

Datum:
 • vrijdag 18 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Omtzigt legt tot in detail de stiekeme spelletjes van Hugo de Jonge
  uit!


  17-8-2023
  Deze video is volledig gemaakt door Politiek inzicht.

  De opname en de edit! Abonneer om het verzet de steunen en deel deze video op facebook, twitter, telegram, whatsapp, instagram etc. steun met een donatie: https://betaalverzoek.rabobank.nl/bet... Politiek nieuws en verslag uit de Tweede Kamer door Kafka. Voor meer informatie kijk op www.tweedekamer.nl  2 reacties :

  Anoniem zei

  We hebben in Nederland het Wetboek van Strafrecht waar iedere burger zich aan dient te houden. Deze Regering echter is van mening dat ze boven de wet staan en vegen hun achterste met het Wetboek van Strafrecht af. Ze hebben in ieder geval papier genoeg en kunnen dit nog tientallen jaren volhouden.

  Anoniem zei

  Exact. Het houdt niet op, niet vanzelf. Het bannen schuiven gaat ook gewoon door. Of ze er nu een puinhoop van hebben gemaakt of niet. Zoals Hoekstra en Timmermans. Ik wacht nog op de banen van de overige vertrokken politici. En ja, lees de Thorbecke lezing van Omtzigt en je ziet wat een puinhoop het hier is. Ze blijven overal mee wegkomen. We leven in een bizarre wereld waar mensen alles maar blijven pikken.

  Een reactie posten