ADYEN komt met een enorme klap terug in de werkelijkheid

Datum:
 • zaterdag 19 augustus 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  De toekomst gaat uit van een non-economie  ADYEN komt met een enorme klap terug in de werkelijkheid


  (Door: “Weethetwel”)

  Afgelopen week was een rampweek voor het aandeel Adyen op de Amsterdamse effectenbeurs. In een dag tijd verloor het aandeel van de betalingsverwerker bijna de helft van zijn waarde. € 18 miljard ging in rook op. Iedereen lijkt in het duister te tasten. Maar zo duister is het allemaal niet. De aloude wijsheid is dat de beurs maanden vooruitloopt op de ontwikkelingen. Als die ontwikkelingen gaan zoals ze gepland zijn, is er namelijk geen plaats meer voor de sympathieke efficiënte betalingsverwerker.

  De toekomst gaat uit van een non-economie

  Wat in de ogen van normaal denkende mensen begon als een grap lijkt steeds meer werkelijkheid te worden. Over een paar maanden lijkt Nederland een klimaatidioot als minister-president te kiezen en in de omringende landen is de politieke situatie al net zo. Dat wordt hoe dan ook een economisch klimaat waar het aantal transacties in de economie sterk af gaat nemen. Nu al wordt met grote instemming de economie afgeremd. Reizen is uit den boze, autoverkeer not done, consumptie (ook van energie) wordt afgeremd door prijsstijgingen, Schiphol moet krimpen, de boeren moeten weg. Er komen 15 minuten steden waar je op de vierkante meter je tijd moet blijven uitzitten. Dat is geen economie meer.

  Straks komt ook nog de CBDC en het sociaal paspoort

  Met de komst van de CBDC en het daaraan gekoppelde sociaal paspoort is er vervolgens geen sprake meer van vrij betalingsverkeer. Op grond van de sociale kredietscore wordt bepaald wat iemand mag kopen of mag reizen. De controle daarop wordt geclaimd door Rabobank en ING die nu al van al hun klanten bijhouden hoeveel CO2 ze gebruiken (de ecologische voetafdruk). Dat is hun toekomstdroom en die geven ze niet af.

  Het betalingsverkeer zélf vindt dan plaats in één centrale computer, omdat burgers anders stiekem toch iets zouden kunnen kopen zonder controle. Waarschijnlijk staat die computer bij de ECB (Europese Centrale Bank). Voor een aparte betalingsverwerker is geen plaats meer. Zoals u ziet: De pot is verdeeld. De toekomst is armoedig. Bye bye Adyen.

  Door:
  “Weethetwel”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  (PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”. Het is een interessante ontdekkingstocht naar het manipuleren van de mensheid)

  0 reacties :

  Een reactie posten