Nederlandse samenleving helemaal klaar met opgedrongen Inclusie-initiatieven en LHBTIQ+-acceptatie

Datum:
 • woensdag 2 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  In Nederland ontstaat verdeeldheid over de toenemende initiatieven om de inclusie van non-binaire mensen te vergroten.


  Nieuwsredactie DDS 2-8-2023


  Onderzoek door het RTL Nieuwspanel toont aan dat velen terughoudend zijn ten opzichte van genderneutrale wc's, de aanspreekvormen 'beste reizigers', en het verdwijnen van geslachtsaanduidingen op identiteitskaarten.

  Het RTL Nieuwspanel-onderzoek laat zien dat 41 procent van de ondervraagden de groei van genderneutrale wc's niet als een positieve ontwikkeling ziet. Ook de NS wordt geconfronteerd met kritiek, aangezien 36 procent het gebruik van 'beste reizigers' in plaats van 'dames en heren' afkeurt. Scholen kunnen evenmin rekenen op steun voor het gebruik van genderneutrale aanspreekvormen, aangezien slechts 22 procent dit een goed idee vindt.

  Het onderzoek suggereert dat mensen vaak terughoudend zijn bij culturele veranderingen, maar dat veel veranderingen onopgemerkt aan hen voorbijgaan. De beslissing van de overheid om vanaf 2024 of 2025 het geslacht niet meer op identiteitskaarten aan te duiden, wordt door de helft van de ondervraagden niet gesteund. De woordvoerder van Transgender Netwerk Nederland is niet verrast over de uitkomst van het onderzoek, aangezien andere onderzoeken aantonen dat de acceptatie van non-binaire mensen in Nederland beperkt is. Gelukkig is Terpstra er om ons eraan te herinneren dat simpele, kleine aanpassingen, zoals wat aanspreekopties en voornaamkeuzes, de sleutel zijn tot het paradijs van welzijn en veiligheid voor trans- en non-binaire individuen. Met een overvloed aan aanspreekopties wordt het bijna onmogelijk om ooit nog in elkaar geslagen te worden door de welbekende "jongeren" van tegenwoordig.

  Met de Canal Parade in aantocht, het hoogtepunt van Pride Amsterdam, ontstaat er ook verdeeldheid over de impact van dergelijke evenementen. Terwijl een ruime meerderheid (58 procent) de waarde van Pride erkent, denkt slechts 20 procent dat het bijdraagt aan een betere LHBTIQ+-acceptatie. Voor 30 procent vermindert het de acceptatie niet, maar heeft het ook geen positieve invloed.

  Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.  Nieuwsredactie DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten