Ministerie van VWS loog tegen Nederlandse volk: ‘Dit moet voor een tribunaal komen’

Datum:
 • donderdag 17 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 • “Dat betekent: die hele propagandacampagne was desinformatie,”


   Robin de Boer  17-8-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:00

  Mensen werden bewogen een experimentele medische behandeling te ondergaan met als beweegreden dat ‘je het doet voor een ander’. Door je te laten vaccineren tegen corona bescherm je ook de mensen om je heen, wordt nog altijd beweerd.

  Dat terwijl het RIVM het ministerie van VWS eind 2020 al liet weten dat dit ‘in feite niet klopt’. Het ministerie had de volgende zin bedacht met betrekking tot de communicatie over vaccineren: “Een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt uzelf, maar ook uw familie, vrienden, collega’s en de kwetsbare mensen om u heen.”

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Die hele propagandacampagne was desinformatie

  Op 21 december 2020 mailde een medewerker van het RIVM naar het ministerie van VWS: “Dat klopt in feite niet. Het vaccin voorkomt dat iemand ziek wordt, maar het is niet bewezen dat het ook verspreiding voorkomt. Wij mogen dit vanuit het RIVM dan ook niet zo zeggen.”

  Dus op 21 december 2020 liet een medewerker van het RIVM al weten dat niet bewezen is dat de vaccins transmissie voorkomen.

  “Dat betekent: die hele propagandacampagne was desinformatie,” zei jurist Jeroen Pols in gesprek met Willem Engel in het weekoverzicht.

  Dit heeft heel veel doden opgeleverd

  “Onder de nieuwe regels die eind augustus komen, zouden al die kanalen die dat verspreid hebben – en dat zijn alle oude media geweest – eigenlijk op zwart gezet moeten worden,” vervolgde Pols. Hij verwees hiermee naar de Digital Services Act (DSA).

  Engel vindt dat niet ver genoeg gaan. “Dat is wel heel mild. Dit heeft heel veel doden opgeleverd. Dit moet voor een tribunaal komen.”


  NineForNews.nl

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Iedere arts of Politicus die nu nog de zogenaamde "veilige" vaccins promoten, zoals demissionair minister Kuipers, moeten per direct gearresteerd worden wegens poging tot moord, respectievelijk moord.
  Ook moet de doodstraf in Nederland weer ingevoerd worden.

  Anoniem zei

  De leidinggevende van de Stint waarmee bij een ongeluk 4 kinderen om het leven kwamen hangt een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd. Wat voor straf moeten de leidinggevenden van Nederland, de Nederlandse Regering en advies raden, dan niet boven het hoofd hangen waarbij duizenden Nederlanders als gevolg van de min of meer verplichte experimentele Corona prikken om het leven kwamen en tienduizenden gehandicapt zijn geraakt?

  Een reactie posten