‘Mesjogge’ plannen Timmermans zullen leiden tot ‘zelfdestructie met historisch ongekende crisis tot gevolg’

Datum:
 • donderdag 10 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • In 2050 moet er zelfs sprake zijn van ‘net zero-emissies’.  Robin de Boer 10-8-2023


   Delen

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:15

  Het megalomane en krankzinnige wanbeleid van Mao Zedong, de zogenoemde Grote Sprong Voorwaarts, leidde tot een economische catastrofe en de grootste hongersnood uit de geschiedenis, waarbij naar schatting 15 tot 55 miljoen mensen omkwamen, schrijft jurist Jeroen Pols in De Andere Krant.

  Hij merkt op dat dit voorbeeld van grootheidswaanzin van psychopathische machthebbers die plezier lijken te beleven aan het vernietigen van mensen, helaas niet uniek is.

  “Weinigen beseffen dat de Green Deal van Europees onderkoning Frans Timmermans de krankzinnige ambities van de Grote Sprong Voorwaarts op ongeëvenaarde wijze overtreft,” schrijft Pols.

  Grootschalige onteigeningen van privébezit

  Timmermans wil tegen 2030 de broeikasgassen met 55 procent terugbrengen. In 2050 moet er zelfs sprake zijn van ‘net zero-emissies’.

  Deze doelstellingen zijn alleen haalbaar door het vernietigen van onze vrijheden en levenswijze zoals we die tot nu toe kenden. Het is een frontale aanval op de mensheid zelf, benadrukt Pols.

  De plannen van Timmermans kosten naar schatting 1500 miljard euro (1,5 biljoen). “Een waanzinnig bedrag dat alleen gefinancierd kan worden door grootschalige onteigeningen van privébezit,” waarschuwt de jurist.

  Levensgevaarlijke sekte

  De energietransitie als onderdeel van de Green Deal laat zien dat we te maken hebben met een levensgevaarlijke sekte net als de maoïsten gespeend van elke intelligentie, rede of logica, aldus Pols.

  “Timmermans stond altijd al bekend als een verongelijkte en megalomane persoonlijkheid, verheven boven het gepeupel en uitverkoren om een onuitwisbare stempel te drukken op de toekomst van de mensheid. Deze ambitie maakt hij waar met zijn mesjogge Green Deal.”

  Deze collectieve waanzin zal volgens Pols leiden tot zelfdestructie met een historisch ongekende economische en humane crisis tot gevolg.


  NineForNews.nl


  0 reacties :

  Een reactie posten