FDA laat bom vallen – Artsen mogen Ivermectine voorschrijven

Datum:
 • zaterdag 12 augustus 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Het staat artsen vrij om Ivermectine voor te schrijven om COVID-19 de griep te behandelen, zei een advocaat die de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) vertegenwoordigde deze week.  “De FDA erkent expliciet dat artsen de bevoegdheid hebben om ivermectine voor te schrijven om COVID griep te behandelen”,  zei Ashley Cheung Honold, een advocaat van het ministerie van Justitie die de FDA vertegenwoordigt, tijdens pleidooien op 8 augustus in het Amerikaanse Hof van Beroep voor het 5e Circuit.

  De zaak werd aangespannen door drie artsen die beweren dat de FDA zich met de verklaringen onrechtmatig heeft bemoeid met hun medische praktijk, meldt Zero Hedge.

  Een federale rechter wees de zaak in 2022 af, wat leidde tot hoger beroep.

  “De fundamentele kwestie in dit geval is eenvoudig. Nadat de FDA het geneesmiddel voor de mens heeft goedgekeurd voor verkoop, heeft het dan de bevoegdheid om zich te bemoeien met hoe dat geneesmiddel wordt gebruikt binnen de arts-patiëntrelatie? Het antwoord is nee’, zei J ared Kelson, vertegenwoordiger van de doktoren, tegen het hof van beroep.

  De FDA schreef op 21 augustus 2021 op Twitter:

  ‘Je bent geen paard. Je bent geen koe. Serieus, allemaal. Hou op.”

  {…}

  Als er werkzame medicatie is, mag er geen noodgoedkeuring verleend worden voor een nieuw – experimenteel mRNA – ‘vaccin’

  Dat was de reden dat de corrupte overheden in Westerse land zo tekeer gingen tegen Ivermectine en Hydroxychloroquine, want vaccinatie was verplicht gesteld door de kwaadaardige elite die deze wereld in haar greep heeft.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  0 reacties :

  Een reactie posten