EU steunt het plan van Bill Gates om ‘opwarming van de aarde te bestrijden’ door de zon te blokkeren

Datum:
 • donderdag 10 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  De EU zal zich aansluiten bij een internationale globalistische inspanning om de doeltreffendheid van het plan te onderzoeken.


  6-8-2023


  De Europese Unie (EU) heeft haar steun uitgesproken voor de radicale plannen van mede-oprichter van Microsoft, Bill Gates, om “de opwarming van de aarde tegen te gaan” door het licht van de zon te blokkeren om de temperatuur op aarde te verlagen.

  De EU zal zich aansluiten bij een internationale globalistische inspanning om de doeltreffendheid van het plan te onderzoeken.

  De regeringen van verschillende landen sluiten zich aan bij niet-gekozen bureaucratische instanties om te bepalen of een grootschalige interventie, zoals het afbuigen van de zonnestralen of het veranderen van de weerpatronen op aarde, haalbare opties zijn om “de klimaatverandering te bestrijden”, schrijft Frank Bergman.

  Zoals Dissident eerder heeft gemeld, pleit Bill Gates al lang voor het plan om “opwarming van de aarde” te bestrijden met behulp van experimentele geo-engineering om de zon te blokkeren.

  Het idee, gepromoot door Gates en de linkse miljardair George Soros, houdt in dat door mensen gemaakte witte wolken de atmosfeer in worden gepompt om zonlicht weg te reflecteren van het aardoppervlak.

  Het radicale plan zou de temperatuur van de planeet verlagen en naar verluidt “de opwarming van de aarde tegengaan”.

  Soros beweert dat de technologie zal helpen voorkomen dat ijskappen smelten.

  Vooral het smelten van ijskappen in Groenland, beweerde hij, zou de menselijke beschaving kunnen verdoemen.

  “Onze beschaving dreigt in te storten vanwege de onverbiddelijke opmars van klimaatverandering”, zei Soros.

  “Het smelten van de Groenlandse ijskap zou het niveau van de oceanen met zeven meter doen stijgen.

  “Dat vormt een bedreiging voor het voortbestaan ​​van onze beschaving”, beweerde hij.

  De methode die door Bill Gates wordt gepusht, omvat het verhogen van de aerosolconcentraties in de stratosfeer om zonnestraling weg van de aarde te weerkaatsen.

  Gates financiert een groot project op Harvard waarbij ballonnen worden gebruikt om spuitbussen in te zetten.

  Het Harvard-project van Gates werd echter stopgezet na protest van het publiek tegen het plan.

  De EU beoordeelt de veiligheidsimplicaties van “het broeikaseffect”, zoals het potentieel van schaars water of voedsel om conflicten en migratie te veroorzaken, volgens een ontwerpdocument dat is ingezien door Bloomberg .

  Een deel van die beoordeling omvat het bestuderen van de potentiële gevaren van het opnieuw ontwerpen van de atmosfeer.

  “Deze technologieën brengen nieuwe risico’s met zich mee voor mensen en ecosystemen, terwijl ze ook de machtsonevenwichtigheden tussen naties kunnen vergroten, conflicten kunnen veroorzaken en een groot aantal ethische, juridische, bestuurlijke en politieke kwesties kunnen oproepen”, aldus het document, dat aan verandering onderhevig is.

  Door aan dit onderzoek te beginnen, wordt de EU in het debat geduwd over de vraag of zogenaamde klimaatgeo-engineering goede wetenschap is of slechts een sciencefiction-afleiding.

  Dergelijke plannen voor geo-engineering hebben potentieel gevaarlijke implicaties voor de planeet en haar atmosfeer.

  Dissident.one

  0 reacties :

  Een reactie posten