De VS hebben zojuist hun belangrijkste bondgenoot aangevallen, 3x waarom we daar wél over moeten praten

Datum:
 • donderdag 31 augustus 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • De wereld wordt volledig gereset......

   


  Robin de Boer 31-8-2023


  Luister naar dit artikel

  NineForNews.nl
  00:00 / 01:50

  De wereld wordt volledig gereset, zei Tucker Carlson tijdens een speech in Boedapest. Hij stelde dat de post-Koude Oorlog-orde in elkaar stort en dat daarnaast de NAVO in elkaar gaat storten.

  De drijvende kracht achter de NAVO, de Verenigde Staten, heeft de belangrijkste Duitse bron van goedkope energie gesaboteerd. De regering-Biden heeft Nord Stream opgeblazen en de Duitsers zijn zo zelfhatend dat ze er niet over willen praten, lichtte Carlson toe.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Grootste menselijke CO2-uitstoot

  “Ik wil er wel over praten, want het is belangrijk. Ten eerste was het de grootste industriële sabotageactie uit de geschiedenis. Ten tweede was het de grootste menselijke CO2-uitstoot uit de geschiedenis. Voor global warming-sekteleden is dat vergelijkbaar met de duivel die neerdaalt op aarde. En de regering-Biden heeft dat gedaan,” zei Carlson.

  Wij hebben zojuist onze belangrijkste bondgenoot aangevallen

  “Ten derde en belangrijker nog: het was een aanval op Duitsland, het machtigste land in Europa. West-Europa is de laatste belangrijke bondgenoot van Amerika en wij hebben zojuist onze belangrijkste bondgenoot aangevallen,” vervolgde hij.

  Op een gegeven moment worden de Duitsers wakker

  De NAVO kan niet lang meer blijven bestaan. Op een gegeven moment worden de Duitsers wakker en beseffen ze dat Amerika hun economie heeft gesloopt. Ik denk dat het [bondgenootschap] daarna niet kan blijven bestaan, aldus Carlson.

  NineForNews.nl  0 reacties :

  Een reactie posten