Alles valt langzaam uit elkaar: ‘Dit is een cover-up, en het is moord’

Datum:
 • dinsdag 1 augustus 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • De gigantische problemen die de coronaprikken veroorzaken, worden steeds erger en......  Robin de Boer 1-8-2023

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:29

  Voormalig geldbeheerder Ed Dowd is een echte cijferaar en wist miljardenwinsten te realiseren. Hij schreef onlangs een zeer gewild boek over de epidemie van plotselinge sterfgevallen in 2021 en 2022.

  In zijn boek gaat hij dieper in op de extreem hoge sterfte en verschrikkelijke aandoeningen die mensen massaal krijgen.

  De gigantische problemen die de coronaprikken veroorzaken, worden steeds erger en hoeven niet langer te worden bewezen, stelt Dowd.

  Sindsdien is het alleen maar erger geworden

  “Het is een misdaad omdat het een cover-up is,” zei hij in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com.

  Zijn boek gaat over de gegevens tot december 2022, maar sindsdien is het alleen maar erger geworden. “Het is een misdaad, het is een cover-up. Dat is alles wat je moet weten.”

  “Het was een biowapen. Ze doden mensen. Ze blijven deze prikken op sommige universiteiten verplichten. Sommige werkgevers verplichten ze nog steeds. Op Britse scholen moeten alle leerlingen deze prikken halen om in de herfst naar school te kunnen,” aldus Dowd. “Dit is een misdaad. Dit is een cover-up en het is moord.”

  30 procent

  Hij heeft becijferd dat alleen al in 2022 zo’n 30 procent van de Amerikaanse beroepsbevolking is gedood, invalide is geraakt en niet kan werken, of wel werkt, maar chronisch ziek is.

  Elke dag melden duizenden mensen zich ziek en volgens Dowd is het biowapen daarvan de oorzaak. Hij voorspelt dat bevoorradingsketens en de samenleving nagenoeg stil komen te liggen.

  Je ziet dit niet op het nieuws

  “Alles valt langzaam uit elkaar. Je ziet dit niet op het nieuws. De waarheid wordt verdraaid en je krijgt te horen dat alles goed gaat.”

  Dowd zei dat alles moeilijker zal worden. Bedrijven en diensten zullen schaars worden. In de financiële wereld zal volgens hem vooral sprake zijn van deflatie, terwijl inflatie ervoor zorgt dat voedsel, medische zorg en veel andere dingen duurder zullen worden.

  “Dit wordt zo groot dat ze het niet langer kunnen verbergen.”


  NineForNews.nl
   

  0 reacties :

  Een reactie posten